![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500 1400 סמ"ק
|
פירוק פגוש 500
שלום לכולם, אני לצערי שיפשפתי מעט את הפגוש הקדמי שלי, העניין מציק לי מאוד למרות שמדובר בשפשוף קטנטן. הלכתי לחנות בתל אביב וקניתי ספריי פריימרי וכמובן ספריי לפי צבע קוד הרכב. הבעיה שאין לי מקום סגור לעשות את התיקון המיועד. לכן לדעתי הדרך הטובה ביותר הוא פירוק הפגוש הקדמי.
מישהו יכול להסביר לי איך ניתן לעשות זאת? האם מדובר במשהו מסובך? מדובר רק בחלק הפגוש החיצוני, על מנת שאוכל לעשות את תיקוני הצבע כמו שצריך בבית. תודה, דפנה. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אינך חייבת להוציא את הפגוש
חפשי את שעות הבוקר כשאין רוח כסי היטב את הרכב וצבעי האם יש לך צבע יסוד כדי שימלא את הסריטות האם הצבע מטלי שהרי תצטרכי לקה בסוף התאמני על גיליון הדפסה והחשוב המרחק מהפגוש והתזה עיקבית כי ההתחלה זה מטפטף לדעתי אם יש לך סריטות בפינות תצבעי נקודתי ולא את כל הפגוש אם תצלמי את הפגוש מקרוב אוכל להדריך אותך יותר נערך לאחרונה על ידי yair068 : 02-06-12 ב 20:41. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
היי יאיר
היי תודה רבה על ההכוונה.
אני מצרפת תמונה של הפגוש. לא מדובר בצבע מטאלי, מדובר בצבע תכלת בהיר. קניתי ספריי של צבע יסוד וספריי של צבע הרכב, ממה שהבנתי בחנות ביצחק שדה שאין צורך בלכה כיוון שהספריי צבע מעורבב בתוכו גם לכה. אני שוקלת ללכת לקנות גם מסטינקטייפ לצביעה, כדאי להדביק את העיתונים סביב. האמת מדובר בשיפשוף באמצע הפגוש. ומדובר בנקודה דיי קטנה כך שאני ממש לא יודעת האם להשתמש בספריי או מכחול. הבנתי שיש צורך קודם לנקות את הנקודה במסיר שומנים, אפילו סבון כלים יתאים, לאחר מכן לעבור עם נייר זכוכית מספר 600 לאחר מכן לשים את שכבת היסוד הראשונה לחכות רבע שעה שייתייבש לאחר מכן לעבור עם נייר זכוכית 600 רק הפעם רטוב ואז שוב שכבת יסוד. לחכות שוב רבע שעה לעבור עם נייר זכוכית רטוב מספר 1000 ואז לשים שכבה ראשונה של צבע, לחכות רבע שעה לשייף שוב עם נייר רטוב 1000 ואז לשים שכבה אחרונה של צבע. האם זה טוב? וכן אני יודעת שאני משוגעת וסה"כ מדובר בשיפשוף צבע מאוד קטן, רק קשה לי לראות את זה. הרכב בן שנה וחצי והוא נראה כאילו יצא מסמל"ת אתמול! ויש סיבה לכך
נערך לאחרונה על ידי daphne_n : 03-06-12 ב 00:05. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
ברור שאת צריכה מסקנטייפ בכדי לכסות כמעט את כל חזית הרכב כולל הגג וכולל הכנפיים הקדמיות והשמשה הצבע עף קחי בחשבון
לא צריך מסיר שומנים שפשפי בנייר זכוכית דק ביותר הוא יעדן גם את הסריטות וישטח אותם לפני הצבע נקי עם בנזין את מקום הצבע. התאמני טוב עם צבע יסוד וצבע הרכב על משטח נפרד במרחק של 20 ס"מ וברציפות לא לעצור בזמן ההתזה רק לאחר מכן צבעי את הפגוש תצטרכי שכבה אחת של יסוד המתנה של חצי שעה ולאחר מכן 2 שכבות של צבע כמו שרשמת אם תצטרכי עזרה פני לדוד מזר חבר הפורום מאמין שיעזור לך בשמחה וקרוב אלייך |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
תודה!
אני אנסה ליצור איתו קשר. כיוון שמדובר בנקודה כל כך קטנה השימוש בספריי מבהיל אותי
אתה יכול לעזור לי למצוא את שם המשתמש שלו? עשיתי חיפוש לא מצאתי. נערך לאחרונה על ידי daphne_n : 03-06-12 ב 16:09. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
davidmzr
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אני מוכן לעזור לך, אבל הפחדת אותי.
![]() אנחנו לא מאותה העיר. "אל יתהלל נס-ציוני כרחובותי". שלחתי לך את המס'. דוד.
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
אההה
אני כבר לא גרה בנס ציונה, לפני שלושה חודשים עזבתי לרחובות, אני גרה ליד הפקולטה לחקלאות כיום
![]() אצור איתך קשר, תודה רבה. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
צטט:
![]() דוד מה מקבלים על זה : אפשרי עגבניות ירוק אדום אני הייתי לוקח מהספרי מזריק ישר לאקדח צבע שלך וסוגר עניין ב-5 דקות למה שלחתי אותה אליך כי אני מכיר את הספרי של טופ קולור גם יקרן וגם קשה לעבוד איתו נערך לאחרונה על ידי yair068 : 03-06-12 ב 22:12. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש לקנות... (פגוש של HGT) | roy602 | פונטו - טכני | 3 | 22-12-11 11:56 |
| פירוק פגוש קדמי, HGT יורו 3 ובעיקר תודות | Caveman | פונטו - טכני | 30 | 10-01-10 15:54 |
| פונטו|פירוק טמבון לשם פירוק רדיאטור הכרחי?! | Roi b.e | פונטו - טכני | 8 | 19-09-09 22:54 |
| פגוש קידמי hgt | dodihob | קניה | 13 | 07-06-09 21:48 |
| עזרה בתיקון פגוש | Grin | פונטו - טכני | 5 | 11-08-08 00:45 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד