![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
פונטו ספייס 2001 טיפול 10K - מחיר, המלצה למוסך בשרון ושאלות
שלום חברים.
כפי שרשמתי בכותרת, ברשותי פיאט פונטו ספייס שנת 2001 אוטומטית (בזנין), 1,250 סמ"ק. האוטו אצלי כבר 21 חודשים, סה"כ אני מרוצה ממנו מאוד. כשקיבלתי אותו עשיתי לו יישור קו שכלל החלפת פילטרים ושמן, רצועת טיימינג ופלאגים, ועוד כמה טיפולים שעלו לי 2,000 ש"ח. לפני שנה הייתה בעיה קטנה בסלילי הצתה שגרמה למנוע לזייף, טיפול שעלה לי 900 ש"ח סידר את הבעיה, ומאז טפו טפו טפו כבר שנה שלמה הוא נוסע מצוין. גם צמיגים הספקתי להחליף מאז. יש לציין שאת הטיפול הראשון עשיתי במוסך לא מורשה אלא אצל חבר קרוב של המשפחה כך שאני יודע בוודאות שהוא לא "דחף לי" סתם חלקים שלא הייתי באמת צריך. את הטיפול השני עשיתי במוסך מורשה, ואמנם אני לא יודע אם לקחו לי מחיר יקר או לא, אבל האוטו יצא משם פיקס, ובכל מקרה החבר של המשפחה גר ממש רחוק אז לא אסע עד אליו... בכל מקרה נסעתי עם הרכב כבר כ-25,000 ק"מ מאז הטיפול הראשון. לפני שבוע חשבתי על לעשות טיפול 10K בסיסי לרכב, כי הבנתי שפעם בשנה כדאי לעשות איזה משהו כזה, למרות ששוב אני מציין- האוטו נוסע נהדר. הבעיה היא שאין לי מושג האם זה באמת נחוץ, וגם אם כן- כמה זה אמור לעלות בדיוק. התקשרתי למוסך מורשה שהייתי אצלו לפני שנה (מעדיף לא לנקוב בשמות) כדי לשאול כמה זה עולה פחות או יותר והוא סירב לומר לי ואמר לי "לא מדברים על כסף בטלפון, תגיע ונראה, אין בערך". אז נכון שמצד אחד לפחות במוסך מורשה אני יודע שהאוטו ייצא טוב. מצד שני, אין לי מושג אם זה באמת משנה כשמדובר בטיפול 10K פשוט. מצד שלישי, אני לא שש ללכת למוסכים לא מורשים, שנכוויתי מהם לא פעם (לא משנה ממה כרגע), ואם כן- רק למוסכים שאני מקבל המלצות עליהם. אז אלו השאלות בסופו של דבר: 1. האם יש צורך בכלל בטיפול 10K בסיסי שכולל החלפת פילטרים, פלאגים ושמן ועוד טיפולים כאלו? 2. כמה אמור לעלות פלוס-מינוס טיפול כזה? 3. האם יש למישהו המלצה למוסך פיאט באזורים הבאים- הרצליה, רמת השרון (ואם לא אז רעננה או כפר סבא)? תודה רבה! ![]() אסף |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מוסך מורשה פיאט
בהרצליה אין מוסך מורשה פיאט.
ברמת השרון יש מוסך מורשה פיאט, "מוסך חוכמה", רח' הנביאים 41 רמת השרון (א.ת מורשה), טלפון 03-5492997 בהנהלת יוסי חוכמה. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו אבארט'
|
1. האם יש צורך בכלל בטיפול 10K בסיסי שכולל החלפת פילטרים, פלאגים ושמן ועוד טיפולים כאלו?
בהחלט כן! טיפול זה לא עניין של הרגשה - אלה חובה. מומלץ לבצע טיפול בסיסי של החלפת שמן מנוע + פילטר שמן בכל 10,000 עד 20,000 ק"מ בהתאם לאופי הנסיעה ואיכות השמן. 2. כמה אמור לעלות פלוס-מינוס טיפול כזה? טיפול בסיסי (שמן נוע + פילטר) יכול להגיע לאזור 400-450 שקלים על פי המפרט הבא: פילטר - 50 שקלים שמן - 200 שקלים עבודה - 150 שקלים מעבר לכך, תוכל לחסוך בעלות השמן אם תרכוש שמן בחנות ולא במוסך, כך גם תוכל להיות רגוע בכל הקשור לסוג השמן שנכנס למנוע שלך. עוד מומלץ להחליף לפחות בתדירות של "טיפול כן טיפול לא" פילטר דלק ופילטר אוויר. אחת ל- 3 טיפולים להחליף גם מצתים. 3. האם יש למישהו המלצה למוסך פיאט באזורים הבאים- הרצליה, רמת השרון (ואם לא אז רעננה או כפר סבא)? לא. מצטער.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| המלצה על מוסך ברחובות/נס ציונה ושאלות של טירונים.. | COMODOR64 | פונטו - טכני | 1 | 16-01-11 14:56 |
| פונטו ספייס 2001-המלצה אוטומא/ידני.. | עידו | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 01-06-10 23:37 |
| רביעיית בולמי זעזועים מומלצים לפונטו ספייס 2001 + מחיר עבודה | 0r3n | פונטו - טכני | 9 | 21-03-10 09:19 |
| מחיר הגיוני? פונטו ספייס 2001 | Ron_Dadon | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 17-05-08 17:27 |
| הערכת מחיר החלפת משאבת מים בפונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 5 | 16-03-07 17:01 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד