![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום היבואן - סוכנות מכוניות לים התיכון קשר ישיר עם יבואן פיאט, לשאלות ותשובות בנושאי חלפים ושרות טכני |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
לצביקוש 23 - חישוקי גלגלים טמפרה
להלן תשובה מאגף החלפים לגבי בקשתך לחישוקי גלגלים:
בעל הרכב טוען שהמידה היא 14 אינץ" לעומת זאת הקטלוג של פיאט מציג מידות אחרות, בהתייחס למספר השלדה של הרכב וראה תמונה מצורפת. ממליץ, שבעל הרכב יבדוק שוב את המידה של החשוק[ לא של הצמיג] ויעדכן אותנו. כמו כן ,אשמח לקבל תמונה של החישוק ואולי אף מספר קטלוגי שאולי ידוע לבעל הרכב על מנת לנסות לזהות מה הוא צריך. נא פעל בהתאם וראה מה מידות החישוק עצמו ואם תוכל העלה תמונה של החישוק הקיים. בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 11-03-14 ב 09:28. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
|
אני מחפש מגנזיום מקורי למריאה מספר הרישוי 83-690-10
כשאגיע הביתה בערב ארשום את מידת הצמיג\גלגל כפי שמופיע ברשיון הרכב. כרגע יש לי על הרכב טאסות פשוטות ורגילות של פיאט.
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
מידת החישוק
אני חושב שברשיון הרכב רק כתוב מידת הצמיגים וראה אם על החישוק עצמו כתובה מידתו.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
מחפש מכסה פנס ערפל קדמי (צד נהג) לפיאט פנדה 2005
כשרכשתי את הרכב (יש שניה כמובן) היה חסר אחד בצד הנהג, וחפשתי הרבה אך לא מצאתי
בנוסף אשמח לדעת מה המק"ט ואת מחירו של חלק זה תודה רבה מיכאל |
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
מכסה פנס ערפל בפנדה
המק"ט הנו 735390885 והמחיר הוא 229 ש"ח + מע"מ.
אני מאמין שתוכל להזמין המכסה ברוב המוסכים מורשי היבואן וכאן אלו שבצפון הארץ: www.fiat.co.il/heb/services.aspx?area_id=3 תתחדש על המכונית ושתהנה ממנה. בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 11-03-14 ב 09:33. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
כיסוי פתח חימום פיאט פנדה 2005
ראשית תודה על המענה בהקשר ל "מכסה פנס ערפל"
בנוסף אשמח תוכל לעזור לי שוב אני מחפש את החלק שאמור לכסות את פתח החימום ליד רגלי הנהג נ.ב למקרה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב אני מצרף תמונה שוב תודה רבה מיכאל |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה במנגנון מצבי פתיחה דלת נהג | turbo guy | פונטו - טכני | 16 | 18-12-11 20:37 |
| מזל טוב לצביקה (צביקוש23) לרגל יום הולדתו שחל היום! | stio | אוף טופיק | 15 | 12-11-09 04:12 |
| אתר עם מידע על חישוקי גלגלים (ג'נטים) | רפי לין | רכב כללי | 1 | 24-06-09 16:20 |
| מזל טוב לצביקה קרבורטורים ליום הולדתו שחל היום! | stio | אוף טופיק | 6 | 13-09-08 17:01 |
| מזל טוב לצביקה | אוף טופיק | 3 | 21-09-06 23:22 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד