![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
מפגש מועדון עזרה
אני רוצה מפגש בצפון מי בעד
מפגש מועדון מה צריך כדי לקיים בצפון כזה נערך לאחרונה על ידי gilgil : 16-03-12 ב 00:34. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מפגש
צריך משהוא מעניין שיהיה כדאי לנסוע אליו.
לפני שנים עשינו מפגש כזה בחשמליית רכב גדולה (מצת אור בחיפה) שלוותה בהרצאה קצרה על איבחון תקלות ברכב וזיהום אויר ואח"כ כיבוד ובשרים על האש והייתה השתתפות רבה של חברים. בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 16-03-12 ב 11:26. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
[quote=רפי לין;105624]צריך משהוא מעניין שיהיה כדאי לנסוע אליו.
לפני שנים עשינו מפגש כזה בחשמליית רכב גדולה (מצ אור בחיפה) שלוותה בהרצאה קצרה על איבחון תקלות ברכב וזיהום אויר ואח"כ כיבוד ובשרים על האש והייתה השתתפות רבה של חברים. בברכה - רפי לין[/QUOTE אז אני רוצה לארגן כזה בצפון מי יכול לאזור לי תודה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
ומה עם הדרומים?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מפגש בדרום
זה יכול להיות מצוין מפגש גם בדרום וגם בצפון שאם יאורגן עם עניין ומקום מתאים,
אז הנסיעות עד למפגש ישמשו כטיול מאורגן למועדון עד המפגש. בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
נשמע לי רעיון מעולה, אפשר לקבוע את זה לחול המועד פסח שקרב אלינו ובא וזה ייתן לנו זמן לארגן נושא ורעיונות!
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
צטט:
מפגש נוסף שהיה בצפון (ועכשיו אני מבין למה שחרון צבע את ה HGT לירוק ) הוא המפגש המעניין הזה אבל לצערי הרב ! |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
מנהל
|
אני בעד שמישהו (אולי רפי לין) ינסה ליצור קשר עם אדוארד אטלר עיתונאי הרכב הבכיר בארץ ואולי לבקש ממנו הרצאה בנושא רכב, רכבים איטלקים וקצת הסטוריה...
|
|
|
#9 |
|
Member
|
לקבוע את זה לחול המועד פסח טוב ( אני ידבר מועדון 555 אספנות ?)
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
מנהל
|
אני בעד ובעד מאד שהנהלת המועדון (אני חושב שרפי לין הוא האיש המתאים לעשות את זה בגלל הוותק, הנימוס
, וצורת ההתבטאות) תיצור קשר עם אדוארד אטלר עיתונאי הרכב הבכיר בישראל (ממיסדי מגזין טורבו ז"ל, במאי טלביזיה לשעבר בערוץ ה 1 וכיום במאי סרטים עצמאי, חובב רכב איטלקי ומחזיק 3 כאלה) שייתן לנו הרצאה מרתקת בנושא רכב והסטוריה כמו שרק הוא יודע .
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט - על האש | ליאור23 | פעילויות המועדון | 70 | 09-06-11 00:18 |
| מפגש מועדון והשקה, 18.3.11, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 102 | 19-03-11 18:42 |
| מפגש מועדון על האש! | yossi136 | פעילויות המועדון | 39 | 08-01-11 16:17 |
| מפגש מועדון + השקה | gilgil | פעילויות המועדון | 0 | 28-08-08 22:15 |
| מפגש מועדון | yaniv hgt | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 0 | 24-07-08 13:09 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד