![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
גומיות של הדלת הקדמית ליד הנהג קרועות
שלום לכולם.
מה שלומכם? כמה שאלות לי אליכם קודם כל יש לי פיאט פונטו ספייס דגם sx 8v שנת 2002 1. הגומיות שאוטמות את הדלתות נקרעו לי במקצת ואני מרגיש בנסיעה כאילו הרכב לא אטום מה אפשר לעשות ?? ואם ללכת לפחח איפה אפשר ללכת באיזור חיפה והקריות?? 2. חבר'ה אני חייב עזרה דחופה הפנס הקדמי שלי "צרוב " במקצת קראתי פה פעם בפורום שיש איזה חומר להוריד את זה וזה קורה מהשמש הלכתי לשטיפה של האוטו שמו לי ווקס ולא עזר ואני לא מתכוון להחליף את כל הפנס!!!! לעזרתכם הדחופה בנושא! בתודה מראש על התשובות המהירות .... וכל הכבוד לכם חבר'ה אתם עושים פה עבודת קודש הרבה פעמים בזכות הפורום פה הצלחתי לפתור בעיות לבד! בתודה מראש אסף |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
גומי אטימת דלת ופנס ראשי
להחלפת גומי הדלת פנה אל פחחי הרכב הבאים:
1. "מוסך וינר" שברח' האיטלקים 5 חיפה, 04-8521463 או 04-8524139 ובקש את באסם או נילי. 2. "א.מ מוקד הרכב" שבשד' ההסתדרות 23 חיפה, 04-8404219 ובקש את אמנון. 3. "מוסך הפחחים" שברח' חלוצי התעשיה 64 מפרץ חיפה, 04-8417554 ובקש את רמי. לחידוש עדשת הפנס הראשי פנה אל "דורשיין" שברח' יוחנן הסנדלר 9 צ'ק פוסט חיפה, טל' 04-8405577 ובקש את יוסי. למי שתיגש תגיד שאני הפניתיך. בהצלחה ובברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
מה העלות הכספית של הכל אתה יודע?
|
![]() |
#4 |
Guest
|
עלות
זה איני יודע ועליך לברר איתם במקום ולאחר שיראו בפועל מה יש להחליף ו/או לתקן.
בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
גם לי יש קצת נראה בפנס קדמי מימין שהוא צרוב ופנס קדמי משמאלי הוא נראה חדש ומבריק לגמרי.
ושאלה היא האם ניתן לפרק ולנקות באיזו הדרך כלשהיא בלבד? זה אפשרי? תודה. |
![]() |
#6 |
Guest
|
הפנסים בפונטו דור ראשון לא נצרבים. תודה לאל הם עדיין עשויים זכוכית.
אם מבחינת חשמל הכל בסדר אצלך (מתח תקין מגיע לנורות, הנורות עצמן בסדר וכו'), אז כנראה שיש לך אבק בתוך הפנס. אתה יכול לפרק אותו, לשקשק בפנים קצת מים עם חומר לניקוי חלונות, לרוקן ולייבש אותו. סביר להניח שהפנס יחזור לקדמותו ככה. |
![]() |
#7 |
Guest
|
תודה ארילו אני יתחיל לנסות על זה...ונראה אם זה ניתן
|
![]() |
#8 |
Guest
|
טיפול בפנס ה"צרוב"
רפי שלום.
הייתי במוסך דוריישן שנתת לי את הכתובת הם עשו עבודה יפה אבל שחיטה במחיר 150 ש"ח על שחזור פנס ככה זה נקרא אצלהם..... המחיר אמנם כל כך יקר???? |
![]() |
#9 |
Guest
|
שחזור פנס
השיקול צריך להיות שחזור במחיר הזה לעומת רכישת פנס חדש.
אין ספק שעבודתם היא מקצועית ועם מיטב החומרים ויש לזה גם מחיר כמובן. לםפעמים יש אפשרות של רכישת פנס משומש תקין מפרוקי רכב, אך צריך למצוא ולחפש כזה תקין ולזה מתווסף תשלום של עבודת ההחלפה. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
בזה אני מסכים איתך אתה צודק כי גם במשומש יצא לי לפחות 300 ש"ח ביררתי את זה
תודה רבה.... עכשיו עוד שאלה לי אליך , כשאני לוחץ על הברקס באמצע נסיעה אני שומע מעין שריקה כזאת חלשה מה יכולה להיות הבעיה? |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד