![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
שאלה לגבי החלפת לוח שעונים
האם למישהו יש מושג מה קורה כאשר מחליפים לוח שעונים בפונטו שבו מד הק"מ הוא דיגיטלי
האם הק"מ של הרכב נשמר במחשב המנוע או בלוח שעונים עצמו ? אני יפרט , אני שוקל לעשות ניסוי קטן להסבת התאורה בלוח השעונים ואני רוצה לרכוש לוח שעונים חליפי כדי לעשות עליו קצת ניסויים . האם כאשר אני יחבר לוח שעונים אחר הק"מ האמיתי שלי ישאר או שיוצג מה שהרכב ממנו פורק המד עבר . תודה לעונים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מס' הק"מ האמיתי שלך לא ישאר.
תצתרך ללכת ולאפס את השעון החדש לפי מה שכתוב ברישיון. מחיר האיפוס הוא כ- 300 ש"ח. לא יודע אם כדאי לך להיכנס לזה. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
פייי איזה בלאגן , אתה בטוח דוד ?
הרי לוח השעונים הוא מעיין צד דיגיטלי לא ? הנתונים האמיתיים לא אמורים להישמר במחשב ? תודה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הלחצת אותי.
![]() אני זוכר שבפורד מודל 95 החלפתי לוח שעונים, וניגשתי למתקן ספידומטרים לאפס. נחכה לדעות נוספות בנושא. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
חח
![]() בפורד המד ק"מ היה אנלוגי (אני מנחש לפי השנתון שציינת ) ובמקרה כזה אין ספק שאתה צודק . השאלה מה קורה במד דגיטלי , ולצערי לא נראה לי שיש הרבה אנשים שנתקלו בזה אבל נמתין ונצפה לטוב , אולי רפי יביא את הישועה
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
לוח שעונים בפונטו "ספייס"
במחשב המרכב נשאר בזכרון המרחק שעברה המכונית.
יש נוהל שבמוסכים מורשי היבואן או במכוני ספידומטרים הם מכיילים את מונה המרחק שבלוח השעונים המוחלף לנתון ששמור במחשב המרכב שבמכונית. זה נועד כדי למנוע זיופים בכמות הנסועה של המכונית, אבל כל מה שייצר אדם, גם אדם יכול לשנות. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת לוח שעונים | ynagok | טמפרה - טכני | 3 | 26-06-10 00:08 |
| יעוץ לגבי החלפת מוסך, הזמנת קיט GSR, שאלות לגבי וריאטור | mishel27 | פונטו - טכני | 19 | 19-04-10 20:53 |
| שאלה לגבי הודעת שגיאה בלוח שעונים | tombraider | פונטו - טכני | 3 | 11-02-10 09:23 |
| שאלה לגבי החלפת רצועת תזמון | amirnili | פונטו - טכני | 1 | 16-11-09 23:36 |
| החלפת לוח שעונים | mishel27 | פונטו - טכני | 7 | 20-10-09 18:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד