![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
שבת שלום לכולם,
![]() לאחר שראיתי מספר תמונות של רכבים באתר, החלטתי גם לקנות פנסים יפים לרכב. לאחר חיפוש קצר וקריא מצאתי את הפנסים האלו: Philips 12258 H1 Diamond Vision Premium Halogen Headlight Bulbs (מחירם אגב 80-100 ש"ח) בשעה טובה הם הגיעו אתמול והחלטתי להרכיב, אך לאחר הרכבה גיליתי שפנס אחד פועל כמו שצריך, אך הפנס השני (עם מסתכלים על הפנסים, פנס ימין) פועל קצת פחות. בדקתי בלילה וגיליתי שההבדל ניקר גם בנסיעה. מה יכול להיות הגורם לכך שהפנסים פועלים באופן שונה? ![]() ושאלה נוספת: האם משהוא יכול בבקשה לתת הסבר קצר כיצד מרכיבים שעון חום מים ומצב. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
אתה בטח מתכוון לנורות פיליפס דיימונד ויז'ן, כנראה שקנית זיוף (המחיר נמוך מדי), עקב כך יש הבדל בעוצמה.
לגבי שעונים, מה זה שעון מצב ? אין לך מד חום ברכב שלך ? בכל רכב ישנה נורת לחץ שמן. אולי הכוונה שלך היא יותר לשעוני "פוזה" ? (לא משנה מה הם מציגים, העיקר שהם מותקנים וזוהרים) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
אם כבר
אם כבר העלתם את הנושא ...
לאיזה נורות אפשר להחליף שיביאו לשיפור בטווח הראיה לא יסנוורו ויעברו טסט ? ![]() כי אני ממש מבולבל מכל הדברים ששמעתי בנושא הזה תודה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Lexxxa - אני מבין מדוע אתה חושב ככה אך זה המחיר שלהן בחו"ל. והן מקוריות (הגיע באריזה המקורית עם המסמכים לכך גם). בטוח ב99.9%.
ההבדל היה גם מקודם עם הישנות, רק שהחדשות זה נראה יותר ברור. אין לי מד חום ברכב, כי זהו הדגם הבסיסי עם שעון מהירות ודלק בלבד. וממש לא לפוזה, אני מעוניין לעשות שני שעונים חום מים ומצבר. זה לא עניין יקר מדי. ולכן אני שואל האם יש כאן משהוא שיוכל לתת הסבר קצת. bil- זה בדיוק הדגם של הנורות שהבנתי כי עובר טסט ומשפר את הראייה כמו שצריך. הן לא מסנוורות ונראות טוב. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
או! עכשיו הרבה יותר ברור
.תנסה להצליב בין נורות (ימין ושמאל), תראה האם בעיה עברה לצד השני. קח רב מודד ותמדוד מתח בכל קונקטור של פנס. צריך להיות שווה. לגבי שעונים. בשביל להוסיך שעון חום מנוע צריך לבדוק את הדברים הבאים: האם יש צורך בהחלפת חיישן. לא מכיר כל כך טוב את הספייס. נראה לי יהיה יותר אסטטי ויפה לקנות לוח עם שעון מפירוק ולהחליף. לגבי שעון מצבר, חיבור פשוט למצב יעשה את העבודה. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
צטט:
![]() אני מצאתי רק את זה : http://www.ebay.com/itm/Philips-1225...ht_1353wt_1139 וזה יותר בכיוון ה 140-160 ש"ח נערך לאחרונה על ידי bil : 07-01-12 ב 18:14. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
bil זה האתר שאני קניתי ממנו מומלץ מאוד:
http://www.dealextreme.com/p/philips...k-2-pack-16869 Lexxxa- אני בהחלט העשה ביום ראשון את הרעיון שלך לגבי בדיקה עם רב מודד. אני בדיוק חושב לגבי החלפת לוח השעונים וזה כנראה יסדר את העניין. חיבור פשוט למצב אתה מתכוון לחבר שםוט את הפלוס ומינוס לשעון?! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פנסים קדמיים ל HGT | Bumblebee | מכירה | 0 | 20-12-11 22:27 |
| פנסים לגי טי | shlomiGT | קניה | 1 | 01-12-10 20:59 |
| שאלה: פנסים אחוריים באונו. | פורום הגראז' | 3 | 30-03-07 08:28 | |
| פונטו - שאלה לגבי פנסים קדמיים | פורום הגראז' | 9 | 22-02-07 14:06 | |
| שאלה: פנסים שקופים לאונו (הכותרת נערכה) | פורום הגראז' | 9 | 25-09-06 20:09 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד