![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
צריכת דלק מוגברת בפיאט בראבו
לאחרונה שמתי לב שהרכב זולל המון דלק
בדקתי את העניין והרכב צורך 300 ק"מ למיכל לנסיעה עירונית. חשוב לציין שהרכב עבר טיפול לא מזמן פילטר אוויר, ניקוי הצינור השחור שמוביל לפיטר אוויר(אין לי מושג איך קוראים לו), הוספת תוסף דלק "גולד ליבל" לפני חודש. יש לי חור באגזוז שאני צריכה לתקן את זה ופילטר דלק לא הוחלף. למשהו יש השערה ,רעיון, הצעה מה אפשר לעשות בנדון??? תודה לכל העוזרים והמגיבים , |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
לבדוק עוד פעמיים לפחות. (אם עד עכשיו בדקת פעם אחת)
לבדוק תחום פעולה של חיישן חמצן (למבדה) ע"י וולטמטר נ.ב. לא שאלת את עצמך שאלה - למה משאבה תחליפית עולה פי 2 יותר זול??? |
|
|
#3 | ||
|
Guest
|
מה הקשר חלופי בכלל לא החלפתי משאבת דלק סתם התענינתי.
צטט:
צטט:
מה זה?? תפרט קצת יותר?? |
||
|
|
#4 |
|
Guest
|
לבדוק פעמיים - מחייחס לבדיקת צריכת דלק.
וולטמטר- מודד מתח (רב מודד). לבדוק את המתח שמוציא החיישן ע"י התחברות במקביל אליו. תחליפי - מתייחס לתגובתך לגבי משאבת דלק למכירה. |
|
|
#5 |
|
Guest
|
הלו מישהו יכול לעזור לי
אני צריכה עזרה חברה בינתים החשבון בנק שלי מצטמצם איפה כל בעלי המקצוע המומחים נעלמו מהשטח??????????????????????? |
|
|
#6 |
|
Guest
|
תצרוכת דלק
ככה לא בודקים תצרוכת דלק ויש לבצע בדיקה מדויקת כך:
לתדלק מיכל מלא בדלק ולרשום את מונה המרחק. לבצע נסיעה של כ 200 ק"מ בכביש בינעירוני, נהג או נהג ונוסע בלד, תא מטען לא עמוס, מזגן לא פועל (לא צריך, כעת חורף), האצת הרכב מתונה, נסיעה במהירות שיוט של כ 90 קמ"ש. בגמר נסיעת המבחן לתדלק שוב מלא את המיכל ולרשום את כמות הליטרים שתודלקו כעת ואת מונה המרחק. לחשב את הק"מ שהרכב נסע ולחלק הק"מ בכמות הליטרים וכך נקבל כמה ק"מ לליטר הרכב נסע בנסיעת המבחן. נסיעה עירונית צורכת אפילו פי שתיים דלק מנסיעה בינעירונית כמו במחן התצרוכת. לאחר בצוע בדיקה כזאת דווחי התוצאות. בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
אהה... תודה רבה רפי על התגובה
אז אני יסע בכביש ירושלים הלוך ושוב ויבדוק כמה ק"מ הרכב עשה ויחלק את מס הק"מ במספר הליטרים שמולאו ברכב. יש לך עוד השערות לסיבה שהרכב זולל דלק?? בוא נגיד כך מה יכול להיות הסיבות לתצרוכת דלק גבוהה?? ובאופן כליי פיאט בראבו 1600 שנת 96 גיר רגיל אמורה לצרוך הרבה דלק באופן יחסי לשאר מכוניות עם מנוע של 1600?? |
|
|
#8 |
|
Guest
|
בדיקת תתצרוכת דלק
הכביש לירושלים הנו עם עליות ויש צורך לבצע הבדיקה בכביש מישורי.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
התכוונתי לכביש ירושלים ת"א לא דרך שער הגיא אלא דרך כביש 443 - כביש מודיעין
צטט:
תודה רפי |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
♦היי
אני יכל לומר שברכב שלי גם בראבו 1600 ידני גיר רגיל יש צריכת דלק גבוה של 1:10 בנסיעה עירונית ו 1:12 בנסיעה בין עירונית כמו כן יש לי מגנזיום 15" ואגזוז פתוח או משהו כזה שעושה המון רעש אז נאמר לי שזה גם כן משפיע על צריכת הדלק לרעה. ציטוט: לבדוק תחום פעולה של חיישן חמצן (למבדה) ע"י וולטמטר מישהו יכל לכוון אותי היכן בדיוק נמצא החישן הזה ומה ערך המתח שצריך להיות? 12V? |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד