![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ELX 1.2 80 כ"ס
|
קסנון לפונטו + הורדת פסי קישוט
טוב אז דבר ראשון אני רוצה להביא קסנון לפונטו השאלה אם זה יתאים לי והאם זה משתלם להביא מהאיביי ומה הסיכוי שאני יצטרך לשלם גם במכס..
זה הקסנון: http://www.ebay.co.uk/itm/55W-XENON-...item4157693bee דבר שני אני רוצה להוריד את הפסי קישוט מהדלתות השאלה איך אני מוריד אותם בלי להשאיר סימנים/שריטות/קילופי צבע.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
האם תצטרך לשלם מכס?..רוב הסיכויים שזה ייתפס במכס ואם זה יתפס אתה תצטרך להביא אישורים ממשרד התחבורה כדי להוציא את זה משם או להחזיר לשולח.עדיף כבר לקנות סט בארץ.
קח רק בחשבון: עונש הצפוי להרכבת קסנון על רכב הוא קנס של 1000 ש"ח מלווה בהורדה מהכביש (במקרים חריגים גם הזמנה לדין/הוספת נקודות).ההורדה מהכביש בעצמה תעלה הרבה כסף,הורדת הסט קסנון,בדיקה,אישורים והחזרת הרישוי לרכב,עלה הרבה כסף,תוסיף לזה את הקנס על סך 1000 שקל והנה קיבלת אחלה של מכה. מה גם שתחשוב על הנהגים שיסעו לפניך ואתה תסנוור אותם עם האור הלא מכוון שהקסנון מוציא (בגלל שאתה הרי לא תחליף את כל הפנס לפנס עם עדשות מיוחדות שנבנו לקסנון נכון?). סתם מיותר ומושך משטרות,לדעתי תזמין לך זוג נורות PHILIPS DIAMOND VISION או משהו בסגנון,גם חוקי גם אור לבן,גם לא מסנוור וגם אתה לא מסתכן בהוצאות מיותרות. לגבי הפסי קישוט,ברגע שאתה מוריד נשאר כזה כמו שקע קטן וחורים שעליהם תפוסים הפסי קישוט,אם אתה רוצה להוציא אתה צריך לקחת בחשבון שזאת תהיה עבודת פחחות שתכלול (ברוב המקרים) הוצאה של הפסי קישוט,מילוי ע"י חומר פחחים או כל חומר אחר וצביעה של כל הדלת. דוד |
|
|
|
|
|
#3 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
יש לפותח השרשור פונטו mk2, אין שום בעייה להוריד את הפסי קישוט, לא ישארו חורים ולא כלום.
יש לקחת בחשבון אם הרכב דהוי שהצבע ממתחת הינו חדש, או במידה ונצבע הרכב בעבר ולא הורידו פסי קישוט בצביעה, קיצר לא להתעסק במקרה הזה...(כבר ראיתי) ניתן לעשות זאת עם קנקן מים רותחים, בעדינות ובסבלנות, כמו כן שמעתי שהשתמשו גם בדלק...(קצת יקר היום )..בהצלחה ערן
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
העניין לגבי הפסי קישוט מובן לי...
בקשר לקסנון הבנתי שמה שפירסמתי כאן לא חוקי אז במקום זה הזמנתי 2 נורות אחרות השאלה אם תיהיה לי אותה בעיה במכס.. אלה הנורות: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=350117506470 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מה שחשוב הוא ההספק שלהן. אם הוא לא 55W הן לא עומדות בתקן, ואם כן יעצרו את החבילה במכס, לא יאשרו לך אותה.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
צטט:
נ.ב גם אני מיוקנעם |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
וואלה?? יש תמונה לראות את הפונטו שלך?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
צטט:
מה שנכון אבל,אם המוכר יצהיר שהשווי של הפריטים הוא מתחת ל50$ לא יגבו ממך תשלום למכס. אבל אתה חייב להבין שתשלום למכס ותפיסה של המכס זה 2 דברים שונים. ואני אומר את הדברים האלה מניסיון אישי,וגם חברים מפורום אחר שניסו להכניס קסנונים למינהם והקיטים נעצרו במכס.כמובן שיש כל מיני "ניסים" ו"יוצאי מן הכלל" שלפעמים זה עובר. הכל שאלה של מזל ![]() דוד |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש מגני צד לפונטו HGT (פסי קישוט) | שחרון | קניה | 16 | 08-12-11 21:31 |
| שאלה (לגבי הורדת פסי קישוט בפונטו) | dor | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 02-03-11 13:04 |
| תמונה לאחר הורדת פסי קישוט, ג'אנטים, פנסים, גריל | -אודי- | שיפורים וקוסמטיקה | 26 | 11-02-11 21:50 |
| למישהו יש פסי קישוט לפונטו 2004 | i12z | שיפורים וקוסמטיקה | 1 | 10-10-10 03:22 |
| למסירה - פסי קישוט לפונטו S-SX-ELX | mishel27 | מכירה | 0 | 30-01-10 20:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד