![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
מחיר של פנס אחורי לפונטו דור ראשון (מפירוק)?
אהלן בהמשך לשרשור הקודם שלי החלטתי להחליף את הפנס הימני האחורי בגלל שנשבר האום התחתון שמחזיק אותו.
חיפשתי פירוקייה באזור שלי (פתח תקווה) והגעתי להיפר חלף,שם דרשו ממני מחיר של 180 ש"ח לפני מע"מ. האם הגיוני המחיר הזה?..יוצא לי יותר מ200 שקל לפנס..וזה עוד פנס מפירוק. למישהו יש המלצות על עוד פרוקיות באזור אולי?..מחר יצא לי להיות גם באזור רמת גן - גבעתיים -כפר שלם אז אם אתם מכירים באזור תמליצו בבקשה. דוד |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחיר פנס אחורי
מחיר פנס אחורי, מכלל, חדש תחליפי הנו 369 ש"ח + מע"מ.
מחיר רק של כל בית הפנס ללא בית הנורות (וזה מספיק לך), תחליפי, הנו 337 ש"ח + מע"מ. לכן, לדעתי, המחיר שביקשו בהיפר חלף (קצת פחות מחצי מחיר מחדש) הנו סביר. כמובן שיתכן שתמצא בפרוקיות אחרות פנס משומש זול יותר. בדוק האפשרויות אצלם למשומש או חדש תחליפי ובקש שם את תמרה: http://www.musach.co.il/details.asp?id=231 בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
תודה רבה רפי,ולכל מי שפנה אליי בהודעה פרטית במטרה לעזור,מעריך את זה מאוד.
רכשתי היום פנס אחורי מאדם שמוכר את חלקי הרכב שלו לאחר שעבר תאונה. פנס עלי לי 50 שקל. (פנס קומפלט). שוב תודה לכולם,אפשר לנעול. דוד |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| 300 ש"ח - מחיר טוב לפגוש אחורי חלופי? | guyguy | פונטו - טכני | 6 | 26-06-11 21:18 |
| מחפש לקנות מגש אחורי לפונטו דור ראשון + עוד כמה חלקים | tablul | קניה | 0 | 04-09-09 12:31 |
| למכירה פנס אחורי שמאלי חדש לפונטו דור ראשון | Shy_127 | מכירה | 0 | 13-03-09 01:55 |
| למכירה פנס אחורי שמאלי לפונטו דור ראשון | Shy_127 | מכירה | 0 | 13-01-09 23:26 |
| פונטו דור ראשון|מגב אחורי לא פועל | amimalka | פונטו - טכני | 6 | 21-01-08 21:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד