![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו s60
|
רמקולים 3.5" לפיאט פונטו דור ראשון
יש לי שני רמקולים 6x9 במגש בבגז' ומקדימה שני טוויטרים עכשיו מקדימה אני לא שומע את המוזיקה כל כך כשהוולים נמוך צריך להגביר ואז פחות או יותר שומעים...
לפי מה שהבנתי כאן בפורום המקום לרמקולים בפיאט פונטו דור ראשון זה רמקולים 3.5" אני לא יודע אם זה חשוב אבל זה הרדיו דיסק שיש לי ברכב (בלי מגבר) http://www.pioneerisrael.co.il/Pione...11&subcatid=45 איזה רמקולים אתם ממליצים לשים מקדימה ? תודה רבה לעוזרים
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
פחות או יותר יש לי אותה מערכת עם תוספת של USB
רמקולים מאחור גם של פיוניר 6*9 הוספתי מקדימה ויש פה שירשור בנושא רמקולים 150 ואט וטיוטרים מה שקורה בשטח הרמקולים מאחור כל כך טובים שאין השפעה על הקדמיים לדעתי תצטרך אותו סט כמו מאחור בכדי שיהיה באלנס טוב כך שאין סיכוי לזה לכן תשאר עם מה שיש |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ לגבי רמקולים לרכב פונטו דור ראשון 6X9 | lielmoshe1 | אודיו | 4 | 19-10-11 20:28 |
| מדריך לאיפוס מחשב רכב לפיאט פונטו דור ראשון | lord1 | פונטו - טכני | 26 | 24-02-11 10:47 |
| כמה אינץ יש ברמקולים קידמיים לפיאט פונטו ספייס | lavii | אודיו | 2 | 09-05-10 18:12 |
| פונטו דור ראשון 98:חותוך בדלתות להתקנת הרמקולים! | zuzu | אודיו | 3 | 04-08-09 11:33 |
| התאמת מנוע ח"ח מפיאט פונטו לפיאט אונו | /F/I/A/T/ | אונו - טכני | 3 | 20-03-08 22:28 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד