![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
בעיה מציקה בפיאט פונטו ELX 2002
שלום חברים!
ראשית אני רוצה להגיד שאולי אני לא מגיב הרבה אבל אני כבר דיי הרבה זמן נהנה לגלוש פה הפורום וללמוד/להתרשם מהמידע שחדש לי... יש לי פונטו ספייס ELX 2002 ובזמן האחרון יש לי איתה כמה בעיות והחלטתי שלפני שאני הולך למוסך אני מתייעץ עם התותחים הכבדים של הפורום אז ככה:1. המון פעמים כשהקלאץ' לחוץ האוטו מתכבה... בעיקר בהאטות.. אני רוצה לעשות פניה: מאט מוריד הילוך ומגלה שהאוטו נכבה.. וזה קורה הרבה מאוד פעמים. לפי מה שהבנתי משיטוט בפורום זה כנראה בית מצערת- לנקות. אני ינקה אבל מה יש לכם להגיד? אולי יש עוד משהו? 2. כשאני מאט (בעיקר במהירויות נמוכות) אני שומע קול חריקה מהבולמים, חשבתי שאלו הרפידות ברקס שצריך להחליף, הגיוני? או שסתם אני זורק מילים? 3. אני חושב שיש לי בעיה עם הצריכת דלק או במד דלק כיוון שהדלק שלי יורד יחסית מהר (עדיין לא חשבתי בדיוק ק"מ לליטר), אולי בגלל שהאוטו נכבה הרבה? (ראה סעיף 1 ).. ולפעמים אחרי שהוא נכבה הוא מראה לי שיש הרבה פחות דלק.. כאילו נשפך, ובהדלקה הבאה הוא מראה שיש יותר.. כל מיני שטויות כאלו.תודה ענקית. סליחה על החפירה. ושוב תודה ענקית!
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
יאללה חברה קטן עליכם!
יש עוזרים?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אתה לא צריך עזרה הכיוונים שלך בשלב ראשוןן נכונים
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
אוקיי אז אני יתחיל באמת עם ללכת למוסך ולטפל בבית מצערת וברפידות.. ויראה מה היה..
אם בכל זאת יש למישהו עוד משהו להוסיף אני ישמח.. תודה
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
אני השבוע ילך למוסך עם הבעיה הנ"ל...
אני כנראה מתכוון לסוע למוסך שביהוד המורשה.. שמעתי שטוב שם ואני גם ככה מפחד שיקפיצו לי תמחיר שיראו שאני ילד (1 כמה אמור לעלות לי ניקוי בית מצערת והחלפת רפידות ברקס? כמה זמן טיפול כזה אמור לקחת? והמוסך ביהוד באמת אמין מקצועי וטוב כמו ששמעתי? תודה רבה |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
1)השאלה אם כשהרכב על ניוטרל ואתה נותן גז ל-4-5 אלף סל"ד ועוזב בבת אחת הרכב מגמגם ונכבה\נכבה.
נסה זאת גם שהוא קר וגם שהוא חם. פתח את מכסה המנוע שהרכב מונע ונסה לשמוע רעש של יניקות אוויר מכיוון המצערת (שאיבה כזאת). פתח את מנוע הצעדים שמחובר באמצעות שתי ברגי אלן קטנים ונקה אותו עם ספריי קרבורטור. פתח את פילטר האוויר ונקה את בית המצערת עם ספריי קרבורטור *ספריי קרבורטור משמש לניקוי והוא יעיל בחלקים אלו של המנוע כי הוא מתייבש מהר מאוד , ניתן לקנות באוטודיפו בעשרים וחמישה שקלים בערך. 2)אתה שומע קול חריקה מהבולמים או מהבלמים (שונה לחלוטין) 3)נסה לבדוק צריכת דלק מדוייקת (מלא פול טנק,תאפס קילומטרז' וסע 50-60 קילומטרים,לאחר מכן מלא שוב פול, חלק את מספר הקילומטרים שנסעת במספר הליטרים שנכנסו ותעדכן).
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בפיאט פונטו S55 1.1 שנת 96. | davidmzr | פונטו - טכני | 6 | 10-08-11 02:37 |
| בעיה בפיאט פונטו ספייס 2002 | keNn | פונטו - טכני | 2 | 28-05-11 13:07 |
| בעיה במזגן, פונטו ספייס 2002 | m.l | פונטו - טכני | 11 | 19-02-11 15:38 |
| בעיה בקלאץ' פונטו sx 2002 | itai182 | פונטו - טכני | 7 | 26-12-08 02:43 |
| בעיה בחלון חשמלי פונטו 2002 | עינב | פונטו - טכני | 10 | 07-09-08 23:45 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד