![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
מיד ב"מופע המוטורי": פיאט פנדה 4X4 בהופעת בכורה
מיד ב"מופע המוטורי": פיאט פנדה 4X4 בהופעת בכורה בטלוויזיה; התוכנית תשודר מיד, בשעה 19:05 בערוץ 10.
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
תגובה
התכנית הערב הייתה פשוט ביזיונית. אין שום דרך אחרת לתאר אותה.
שבוע שעבר זה איכשהו היה סביר.. יש זמן להשתפר.. נקווה שינצלו את זה להסיק מסקנות. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
אני לא יודע איך סמל"ת נותנים לערוץ 10 את הפנדה בתור רכב הדגמה. ערוץ 10 עשו צחוק מהפנדה. תמונות של הפנדה מהתוכנית יועלו לכאן במהלך יום שבת.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
תגובה
יש לכך שני צדדים גיא. מצד אחד , עד עתה התכנית לא נראית נתונה ללחצי יבואנים משום שגם אם הם משבחים מכונית כלשהי , הם דואגים להכניס לה "קטנה" בסוף. מצד שני, ככה זה כל ההתחלות. אם התכנית תקבל מעמד קבע [מה שעוד נתון בספק אפילו אם מצלמים כבר עונה שנייה] , היבואנים יתחילו להפעיל לחץ ורק אז נדע מה גודל הביצים של המפיקים שם.
הפנדה כמו כל רכב הדגמה נמסר לכל כלי התקשורת, עתונות כתובה , אינטרנט וכו. בסך הכול פה מקבלים זווית טלווזיונית של זה. האמן לי שבמקומות אחרים גם קטלו את הפיאט והתעללו בה פי כמה. מבחני דרכים זה לא טיול לסופר. אני בחנתי פעם את האיגיניס 4X4 כ כשהיא הגיעה לכאן ולא ריחמתי עלייה באף אספקט. תהיה בטוח שבכל מבחן דרכים, לא משנה איפה, בועטים באוטו מכל הכיוונים.. ובסוף מחזירים אותו בלי בלמים חזרה ליבואן. זו אזהרה גם לכל מי שרוצה לקנות רכב הדגמה של יבואן.. השמרו לכם.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
אבל ניר,
היא לא באמת ג'יפ.... רק "כמו ג'יפ" בשביל בנות אזור השרון העשירות. (כדי שיוכלו לחנות על המדרכה). |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
צטט:
את הפנדה הן קונות בשביל להגיע למכולת.. לנסיעות יותר ארוכות לקניון הן לוקחות את ה X5.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
מר קלארקסון אפילו אהב אותה. ולמרות שאני אף פעם לא מקבל החלטה על רכב על סמך כתבה, למרות שאני מאוד נהנה לקרוא ולצפות בכתבות על מכוניות, זה גם משהו.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
פייר, מה זה התאכזבתי מהתכנית הזאת. כל השבוע חיכיתי ליום שישי לראות את התכנית אבל כשהרגע הגדול הגיע היה בא לי לבכות. התכנית לא זורמת, אפשר להגיד אפילו משעממת אז בואו כולנו נקווה שזה רק יילך וישתפר.
בקשר לפנדה, אני מאוד אוהב את הקטנה הזאת ולפי מה שהבנתי הם גם די חיבבו אותה. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
לדעתי הפנדה 4*4 צריכה להיות להיט ליסינג. גם ככה חצי מהאנשים מתייחסים לאוטו כמו ג'יפ, אז לפחות שיתנו להם הנעה כפולה...
לגבי המופע המוטורי: לא יצא לראות את התוכנית כי אין לי ערוץ 10, אבל הייתי היום בצילומים והיה די נחמד. |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד