![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו דור ראשון
|
התקנת dvd נשלף בפונטו דור ראשון
שלום.
יש לי פונטו s90 1.6 שנת 95 ואני רוצה להתקין בה dvd נשלף 7 אינץ' כמו זה לדוגמא http://www.store1.co.il/index.php?ro...product_id=111 הבעיה היא שהמיקום של המערכת הוא גרוע. הוא נמוך מידי ובזווית קשה ככה שאי אפשר למקם שם מסך כמו שצריך. השאלה שלי היא אם יש דרך להתקין את המערכת איכשהו יותר גבוה או אם אפשר אולי לשים סוג של פוד על הדשבורד ושיהיה אפשר לשים בו את המערכת. תודה לעונים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
באמת בעיה
תראה, יש הרבה אופציות בגדול בעניין של DVD לרכב, כמו למשל לחבר אותו דרך התא כפפות ואז יש לך יותר דינמיות, מה שמאפשר לך ליהנות מה-DVD מולך, מול העיניים על הדשבורד (אני מקווה שהבנתי אותך נכון). אני ממליץ שתחפש כאן מתקינים של DVD עם מומחיות של התקנת DVD לרכב, והם בטח יוכלו לתת לך פתרונות. אגב, 7 אינץ' זה לא קצת קטן? היה לי עד לא מזמן 10'' והוא היה סבבה... פשוט אני מתאר לעצמי את הגודל, וזה נראה לי מעט זעיר...
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אין חימום בפונטו דור ראשון | Siso_Tuning | פונטו - טכני | 25 | 18-12-10 13:36 |
| החלפת פילטר מזגן בפונטו דור ראשון | ארילו | פונטו - טכני | 21 | 28-11-10 14:57 |
| בעית סחיבה בפונטו דור ראשון שנת 95 (כ"ע) | yair068 | פונטו - טכני | 2 | 31-05-09 14:08 |
| ריח דלק בפונטו דור ראשון (ערוך) | lior73 | פונטו - טכני | 12 | 24-09-08 23:13 |
| מנוע בפונטו דור ראשון | amimalka | פונטו - טכני | 2 | 10-04-08 18:17 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד