![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
מנהל
|
רכשתי רדיו למריאה ונתקלתי בבעיה קשה אשמח לסיוע
אז ככה
רכשתי דרך EBAY רדיו שולט ציינגר מקורי של פיאט מריאה\בראבו. הרדיו הגיע, וכשניגשתי לחנות להתקין את זה ורציתי לרכוש רק מחסנית דיסקים ("ציינגר") הסתבר לי שלא ניתן לחבר לזה שום ציינגר. חייבים את הציינגר המקורי של הרדיו הזה ומתאם מיוחד שאמור להתחבר לרדיו מאחורה. אני ממש אשמח לסיוע ממי שמבין בסטריאו. אני מצרף צילומים של הרדיו ושל החיבור האחורי שאליו אמור להתחבר מתאם של ציינגר מקורי. האם באמת לא ניתן לחבר שום ציינגר אחר? האם לא ניתן לרכוש בארץ מתאם ? מה אפשר לעשות? מישהו יכול להפנות אותי למקום שמתמחה שיוכל לסייע לי? אני ממש ממש צריך סיוע. אשמח לעזרה והכוונה לאיש מקצוע שיעזור. הרדיו יוצר בפורטוגל ע"י חברת GRUNDIG האם יש מקום בארץ שמוכר ציינגרים של החברה הזאת? מישהו יכול לסייע או להכווין?
מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל Israel Classic & Collectors Vehicle Club - The 5 Club מועדון פיאט ישראל Israel Fiat Club הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013 נערך לאחרונה על ידי צביקוש23 : 21-08-11 ב 01:03. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רדיו למריאה
בפיאט טמפרה ניר עזר לך עם אזעקה: http://www.musach.co.il/details.asp?id=218
גש אליו ובודק האפשרויות איתו ואם לו אין פתרון, אז אולי הוא ידע לאן להפנותך. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
מנהל
|
נאמר לי בפורום מקצועי של פיאט באירופה שהמריאה הבראבה והבראבו באו עם כבל מוכן לציינגר (מה שעל פניו נראה לי לא הגיוני לפחות לא לדגמים שנמכרו בארץ ע"י סמל"ת) ושאמור להיות בתא המטען כבל שמגיע עד הרדיו כהכנה לציינגר.
חיפשתי ולא מצאתי לכן אני מניח שהכוונה לדגמים שנמכרו באירופה. הזמנתי כרגע מחברה באנגליה כבל מתאם לרדיו מקווה שמדובר בכבל הנכון. ברגע שיגיע אהיה חכם יותר. הכי מצחיק שסמל"ת מוכנה ברוב טובה להזמין לי רדיו דיסק מקורי של הרכב תמורת סכום מנותק מהמציאות של 7000 ש"ח (כן..אתם קוראים נכון..זו לא מתיחה של יצפאן) וכמובן שוויתרתי על התענוג המפוקפק.
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט 500 קבריולט 1.2 רובוטית
|
אפשר לפתוח שירשור שלם רק על המחירים המטורפים שסמל״ת דורשים:
1100 ₪ + מע״מ על מפתח חדש הכולל שלט. אבל שיא השיאים: הזמנתי זוג פנסי ערפל מקוריים לפיאט 500 מ- eBay . עלה לי כולל משלוח 250 ₪. כמה רצו סמל״ת? תחזיקו חזק: 2000 ₪ + מע״מ לכל פנס!!! 4000 ₪ + מע״מ לזוג!!! פי 20 ממה שעלה לי ב eBay. מישהו דיבר על קפיטליזם חזירי? תודה לאל שיש eBay. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
צטט:
יש מצב ללינק ? תודה |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט 500 קבריולט 1.2 רובוטית
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
צטט:
בשביל מה אתה צריך ציינג'ר ? אני בשמחה ימסור לך את כל אוסף הקלטות שלי של מיקל ג'קסון ואליעזר והגזר וזהו אתה מסודר ![]() ועכשיו ברצינות , הנה מה שאתה צריך לעשות : http://homepage.eircom.net/~digitalr...aux_input.html יש שם שרטוט של חיבור חשמלי שאתה צריך ליצור כדי שזה יעבוד על המערכת או פשוט לקנות כבל כזה : http://www.powernetshop.at/adapter/a...p3-dvd-cd.html |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
מנהל
|
הגיע כבל שהזמנתי מאתר מסוים לאחר שככה הבנתי.
את הפלסטיק הצהוב שהיה מחובר מאחורה הוצאתי ולי זה נראה כמו חלק שבור של חוט כלשהו (מישהו יכול לומר לי מה אמור להתחבר איפה שהפלסטיק הצהוב היה?) צילמתי את הכבל שקניתי לאחר שחיברתי אותו וגם את הקצה של הכבל. מישהו יכול בבקשה לעזור ולהגיד לי איזה כבל חסר לחיבור לציינגר? האם הכבל שאותו רכשתי וחיברתי זה הכבל של ציינגר? אני מבולבל לגמרי. מצורפים צילומים. עזרה בבקשה ממישהו שבקיא בתחום? ממש ממש זקוק לסיוע. איפה בעצם אמור להתחבר הציינגר? למה משמש הכבל אותו רכשתי? או איפה אמור להתחבר הכבל של הציינגר ואיזה בדיוק אני צריך? עזרה?
|
|
|
#9 |
|
מנהל
|
אודה מאד מקרב ליבי אם מישהו יכול להפנות אותי לעסק\חנות למערכות סטריאו שמוכרים ציינגר\מחליף דיסקים של חברת GRUNDIG .
אם מישהו יוכל להפנות אותי לעסק כזה אני יעריך את זה ממש
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מראה ימנית בבעיה.. | aviabutbul | פונטו - טכני | 7 | 29-07-10 12:21 |
| מחפש רדיו דיסק מקורי למריאה | צביקוש23 | אודיו | 7 | 13-07-10 02:41 |
| מחפש פנס ל 127 ולא מוצא בשום מקום! זקוק לסיוע | צביקוש23 | פיאט אספנות | 2 | 01-04-09 01:07 |
| ניתקלתי בבעיה בהתקנת רדיו דיסק, עזרה בבקשה | פיליפ | אודיו | 10 | 03-07-08 11:23 |
| מאטם ראש מנוע בבעיה | פורום הגראז' | 2 | 20-11-06 20:19 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד