![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
למכירה פונטו HGT 2002 במצב תצוגה!
למכירה פיאט פונטו HGT שנת 2002 144,000 ק"מ ,יד רביעית. בצבע כחול כהה.
הרכב עם טסט עד סוף יוני 2012. שימשה כרכב שלישי במשפחה, נמכרת עקב קבלת הרכב החדש שהוזמן. טיפולים והיסטוריה מהיד הראשונה ומ-0 ק"מ רק במוסכים מורשים! קבלות על הכל. וריאטור חדש+טיימינג , מצבר חדש שנ"פ עם אחריות! צמיגי TOYO T1R הוחלפו לפני חודש!חתך נמוך מאושר ברישיון רכב! הרכב עם גג נפתח מקורי מהחברה(איטליה,לא הרכבה מקומית)-במצב חדש ללא נזילות וכו עובד תקין! עבר טיפול לאחרונה שכלל החלפת שמן,פילטר,פלאגים ,החלפת נוזל קירור -פראפלו בלבד!ועוד. עבר צבע חדש בגג ובמכסה מנוע(בגלל כווית שמש-תיעוד בתמונות לפני ואחרי) הרכב ללא תאונות שמור להפליא,וימכר לאנשים המכורים למותג ושישמרו עליו לא פחות טוב ממני!. הרכב מושקע מאוד, ויש עוד המון תוספות שכדאי לבוא ולראות. מחיר נדרש:26,500 תמונות יועלו בקרוב. יוסי(נייד מחיפה עד קריית שמונה ) 050-4-555-192 אני סטודנט-ולא תמיד זמין לטלפונים-אם אני לא עונה נא לשלוח הודעה ואני יחזור אליכם. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
אופציה נוספת לרכוש את הרכב לא מערכת ולחסוך 1500 ש"ח!
והמחיר של הרכב יהיה 25,000 סופי. (אני עדיין לא מעכל את זה שאני הולך להפרד מאהבת חיי) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
הרכב נמכר,
ברכות לקונה המאושר |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
למה מיכרת אם לא סוד?
בחור מהאיזור? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
לא סוד,
לבחור מכפר ורדים. ממש סגירת מעגל-אני קניתי את הרכב לפני כמעט שלוש שנים מכפר ורדים. המלצתי על הפורום,מקווה שירשם בימים הקרובים ויהיה חלק מהמועדון. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה פונטו HGT שנת 2002-במצב תצוגה! | anakonda | מכירה | 5 | 26-05-11 21:15 |
| למכירה HU במצב חדש - של JVC - כולל DVD מסך | onlyktm | אודיו | 0 | 05-03-11 11:39 |
| Bravo GT למכירה ביד 2, במצב רע. | FreeStyle | פיאט כללי | 1 | 29-06-10 00:17 |
| למכירה פונטו 96 1.1 - לא במצב נסיעה (אולי קלאץ') | ירון71 | מכירה | 1 | 02-06-10 13:02 |
| למכירה פונטו ELX 80 שנת 2002 | mabsut | מכירה | 0 | 18-02-08 22:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד