![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
מילה טובה לפיאט וסיפור קצר
שלום
מזה כשנתיים אני מחזיק פונטו ספייס 01 elx כיון שברכב האמור 16 שס', יש לו מחלה של חוטי הצתה [יש לחץ מאוד גבוה במערכת ההצתה - כך לפי הסברו של חיים ממוסך שמשון]. קצת לפני שרכשתי את הרכב, הבעלים הקודם החליף לחוטי הצתה מקוריים [ק"מ 144,000] לפני כשנה, החלפתי שוב [174,000] בזמן האחרון הבעיה חזרה [194,000] ההחלפות בוצעו במוסך שמשון ביהוד, והחוטים מקוריים. למרות שהרכב מזמן לא באחריות, וגם האחריות על הוחטים פקעה לה זה מכבר [6,000 ק"מ או 3 חדשים, המוקדם מביניהם], פניתי לשירות הלקוחות של פיאט בבקשה להכיר בבעיה כמחלה ולאשר לי החלפה חוזרת על חשבונם. הדגשתי את המילה בקשה, ולא דרישה, כי אני לא חוצפן וברור לי שאין לי שום זכות לדרוש החלפה בתום תקופת האחריות. שלחתי את הבקשה בפקס, אחרי 7 דקות חזרו אלי מפיאט {!!!} ואמרו לי שכבר דברו עם המוסך ביהוד, וחיים בחופשה, אז כשהוא יחזור ביום א' ידברו איתו ויחזרו אלי. האמת שהייתי בהלם, כי לא ציפיתי לתגובה כ"כ מהירה, ובטח שלא הוגנת. בישראל היום ברור לך שקודם כל ינערו אותך, ורק אם תעמוד על הרדליים האחוריות ותצרח ותדרוש ותהפוך שולחנות אולי אולי יסכימו לשמוע אותך [ע"ע אורנג'. ואני לא מוציא דיבה, יש לי כמה וכמה סיפורים מסמרי שיער מגובים במסמכים]. איך שהענין לא יגמר, אני מרוצה כבר מעכשיו.
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
יכול להיות שזה באמת ככה. אכן השירות טוב.
אבל נירא לי, הם ראו את שם משפחה שלך )))) והבינו שלא צריך להיתעסק איתך ))) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט
על שלושה דברים עומד העולם: שרות, שרות ושרות.
לאורך שנים רבות השרות אצל יבואני פיאט היה ברמה גבוהה ועם הפנים אל הלקוח וזאת מעברי כמוסך מורשה פיאט בעבר. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מילה טובה על סמל"ת... | khc | פיאט כללי | 9 | 22-01-10 01:17 |
| עזרה בנוגע לכמה תקלות בפונטו 2001 | m.l | פונטו - טכני | 18 | 18-01-10 09:18 |
| מילה לשבח חבר בפורום בשם יאיר (yair068) | Amit | אוף טופיק | 4 | 25-06-09 14:06 |
| אין מילה אחרת חוץ ממדהים! | anakonda | אוף טופיק | 2 | 15-06-09 15:59 |
| באיזה ממוסכי הרשת יש שומר לילה? | gsk | בעלי מקצוע | 9 | 28-08-08 23:14 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד