![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
התחממות מנוע ואויר במערכת הקירור
שלום רב לכולם , אני מאוד אשמח לעזרתכם ,
אז ככה , יש ברשותי פונטו ספייס 2001 אוטומט , לפני מספר ימים , באחד הימים החמים , חברתי התקשרה אלי , שהאוטו מתחמם , זה היה בזמן עמידה , עם רכב מונע , עם מזגן כמובן, בכל אופן הרכב התחמם כמעט עד הסוף.. ![]() , לאחר מכן , היא כיבתה את הרכב, הניע לאחר 15 דק , והכל לכאורה הסתדר, לקחתי את הרכב למוסך , שם בדקו את הרדיאטור והונטה , ואמרו שהכל נראה בסדר, למעט אויר במערכת כתוצאוה מההתחממות .. החלפנו מים במערכת , ניקזנו אויר ונסעתי לשלום , לאחר שבוע בנסיעה קצרה יחסית הרכב שוב התחמם , עובר את החצי ויורד וחוזר חלילה .ניסיתי להוציא אויר כמו שהוסבר לי במוסך , ושוב יש אויר במערכת .. מה עלי לעשות? איך "נכנס " האויר למערכת ? בפונטו הנ"ל גם יש 2 מצבי אורור כמו שרשום בשרשורים קודים ? איך מנקזים את האויר במערכת ? להחליף יוניט?? עלויות? הצעות וכו' אשמח לקבל תשובות.. תודה רבה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
שלב ראשון הייתי מחליף טרמוסטט.
מתי הרכב מתחמם בעמידה או בנסיעה לאחר כמה זמן מהנסיעה הראשונה התחמם לא קונה את סיפור האויר לדעתי רדיאטור סתום והוכנס מים רגילים הרבה זמן |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מה זה "שם בדקו את הרדיאטור והונטה , ואמרו שהכל נראה בסדר" ?.
האם בדקו בדיקת לחץ במערכת הקירור, טרמוסטט, משאבת מים ?. לא יעזור לך להוציא אוויר, אני מקווה שאטם הראש לא נפגע מההתחממות הראשונה. בדוק ועדכן אם יש בועות במכל הפלסטי, ואם יוצאים טיפות מים מהאגזוז. דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אני ידייק בפרטים, הרכב התחמם בזמנו בעמידה ולא בנסיעה. וכיום גם בנסיעה איטית וגם בעמידה הוא עובר את החצי , אך לעיתים הרכב מדליק את מנורת מים , למרות שיש מים כמעט במקסימום , אך יש אויר במערכת , גם כשאני מוציא אויר כמו שצריך , לאחר נסיעה יש שוב אויר.
כמה יעלה לי טרמוסטט ? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התחממות מנוע
צריך לבדוק שמאורר הרדיאטור פועל בשתי מהירויותיו, הראשונה איטית והשניה מהירה.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
רפי הוא כתב "לקחתי את הרכב למוסך , שם בדקו את הרדיאטור והונטה".
סביר להניח שבדקו גם את המהירויות. דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
כמו שדוד אמר, בדיקת לחץ במע' הקירור.
+ בדיקת לחץ הפוך צילינדרים. המים לא נעלים סתם, הם בורחים ובמקומם נכנס אויר, השאלה מאיפה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו מתחממת אחרי טיפול במערכת קירור | ali9919 | פונטו - טכני | 8 | 03-05-11 17:48 |
| נזילה במערכת הקירור ורטיבות מתחת לשטיח | cluber | פונטו - טכני | 6 | 17-07-10 14:41 |
| התחממות מנוע. | gamba | בעלי מקצוע | 3 | 11-02-10 23:12 |
| בעיה במערכת קירור של המנוע | hamam186 | בראבה - טכני | 2 | 05-02-10 19:57 |
| התחממות אחרי החלפת נוזל קירור פלפלו | טוני_חאין | פונטו - טכני | 7 | 09-08-09 21:09 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד