![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
לנצ'יה דדרה 1600 , 97 למכירה
חברים ,מוצעת בזאת למכירה לנצ'ה דדרה 1600 , שנת 1997,ידנית
יד 2 , אצלי שנתיים וחצי בערך קילומטראז' 167K טסט עד נובמבר צבע שחור (על החלקים העליונים של הרכב גג,מכסה מנוע ובאגאז' - צבע דהוי.. אין מה לעשות, השמש שלנו לא סולחת לצבעים הכהים) האוטו במצב פיקס ומטופל היטב . הרוב משתדל לעשות לבד ( טיפולים שוטפים , ברקסים וכוי) טיימינג למשל עשיתי במוסך , אבל קניתי רצוע ומותחן מקורי אצל סודאי. מעולם בני דודים לא התקרבו לרכב. בעלים הראשונים טיפל רק במרכזי ברמת החייל . הרכב נועל צמיגי YOKOHAMA C DRIVE , הוחלפו לפני חצי שנה , יש קבלות ואחראיות כמובן. לפני 3 חודשים הוחלף מצבר לפני שנתיים הוחלפו ( למרות שלא היה קריטי , פשוט אני לא אוהב גומיות סדוקות) תושבות מנוע וגיר לפני שנתיים הוחלפו בולמי זעזועים (שוב לא היה קריטי) לבולמי גז של KAYABA יפני ( הוחלפו 4 , הכול מתועד ומצולם) ברכב הכול תקין ומתפקד כמו שצריך . אין שום נזילות ולעולם (טפו,טפו) לא היו תאונות , רק שריטות/שיפשופים קטנים של חניה וכוי. הרכב מאובזר מאוד ,מזגן מצויין (מפוצל עם בקרת אקלים ) , מפשיר אדים במראות ,4 חלונות חשמל,כיוון מראות חשמלי,נעילה מרכזית,אזעקה,פנסי ערפל,מגנזיום מקורי,משענת יד לנהג ולנוסעים מאחור,בגאז' מאוד גדול. ריפודים מקורים מבד אלקנטרה - לא קרועים,שלמים לחלוטין . סלון ללא שום סימני וונדליזם , לא סדוק ,לא שבור כלום, שלם לחלוטין.(מותקנת רק דיבורית) הרכב מאוד זריז וכייפי לנהיגה .בעל אחיזת כביש מצויינת ,היגוי מדוייק ואינפורמטיבי. צריכת דלק מחוץ לעיר 1/13 או 7.6 ל100. לגבי כל הסקפטיים ובעלי דעות קדומות לגבי עליות אחזקה וזמינות חלקים של לנצ'יה . בגדול זה נכון , למעט דגם זה של הרכב , ובמיוחד במנוע 1600 . כל חלקי המכניקה מא' עד ת' ללא יוצא מין הכלל שייך לפיאט טמפרה/טיפו .גיר ,מנוע,מתלים,הגה,ברקסים - הכול . משמע אחזקה מאוד זולה וחלקים בשפע. כמובן שעיצוב ,סלון פנסים וחלקי פח זה ייחודי ללנצ'יה. בקיצור , בכדי להיות בעלים מאושרים של הרכב הנ"ל תצטרכו לרוקן את כיסכם ב 10K ש"ח. סיבת המכירה די בנאלית (אבל אמיתית לחלוטין ) קבלת רכב מעבודה .אחרי 6 שנים בתור עובד קבלן נקלטתי ישירות ע"י החברה ובהיותי מנהל תחום מגיע לי רכב . אני תושב מבשרת ציון ועובד בראש העין , כך שבאזורים אלו ניתן להיפגש ולראות את הרכב. בפועל ניתן יהיה לקבלו רק מתחילת יוני (מועד קבלת רכב מעבודה) ליצירת קשר :054-4477056 , אלי
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
גם אותו מנוע של פונטו 1600...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
צודק, פונטו 90 , עם מנוע 1600
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
הקפצה קטנה
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
הרכב נמכר
תודה לכול המתעניינים
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לנציה דדרה 1.8 למכירה | הייכל | מכירה | 1 | 25-12-10 12:43 |
| למכירה פולו שנת 99 1600 גיר רגיל | נהגחדש | מכירה | 6 | 07-01-10 19:29 |
| תאימות ראש מנוע טיפו 91 1600 לטמפרה 96 1600? | sapir | טמפרה - טכני | 2 | 23-02-09 00:41 |
| למכירה טיפו שנת 94 מנוע 1600 בחלקים או שלם | מכירה | 3 | 19-09-06 12:38 | |
| למכירה לחלקים/שיפוץ פיאט טיפו 1600 שנת 90 | מכירה | 0 | 05-09-06 15:48 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד