![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
דעתכם לגבי רכישת פיאט פנדה חדשה.
שלום חברים,
מבין כול המכונית הקטנות,דווקא מצא חן בעיני הפנדה,רציתי לדעת מהי צריכת הדלק האמיתית שלה מאנשים שנסעו עליה,כמו כן מבחינת אמינות היא היא נחשבת למוצלחת? הרי הרכב נמצא הרבה שנים בשוק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
לגמרי הגיוני להתחבר לפנדה. היא מרווחת יותר ממתחרותיה, מעוצבת בקוים ישרים ונעימים לעין, נוחה יחסית, חסכונית למדי ולהבנתי גם די אמינה. מגרעתה העיקרית, מיעוט כריות אויר וגיל מתקדם, מה שכנראה מציב אותה מעט מאחור בכל הנוגע לחדשנות טכנולוגית, טוב ? רע ? אתה תחליט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
עם כל הכבוד לפנדה, הרכב כבר ישן ומיושן, באזור המחיר של הרכב הזה תוכל לרכוש את הפיקנטו עם אחריות של 7 שנים, אבזור ורכב מרווח יחסית לקטגוריה. כמובן זה בטל ומבוטל אם אתה מעוניין רק בפנדה.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
לגבי כריות אוויר באמת חבל שיש רק שנים,מצד שני להתנגש חזיתית/צד בכאלה מכוניות קטנות לא נעים,אין את הביטחון כמו ברכב גדול כמו בדובלו.
נכון ליאור זה רכב מיושן,ישבתי בקאיה וגם אותה אהבתי,וגם הספארק עשתה עלי רושם טוב.אבל לא יודע אותי מושכת הצורה של הקונסולה והגיר במיקום מאוד נוח,סך הכול כול הרכבים הקטנים האלה טובים ולכול אחד יש את היתרונות שלו. אשמח לעוד תגובות בנוגע לאמינות ועליות אחזקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
סך הכל הפנדות אמינות מאוד. בסקר אמינות בגרמניה היא קטפה את המקום הראשון או השני (אני כבר לא זוכר) מבין הסופר מיני.
יש לנו פנדה משנת 2005, רובוטית, וצריכת הדלק הכי טובה שהגענו איתה בנסיעה סבירה (מהירות תלת ספרתית, מזגן, ובלי לפחד בעליות) היא 19.3 ק"מ לליטר בבין עירוני בלבד. הממוצע שלנו בהתנהלות יום-יומית עומדת על 15.5 ק"מ לליטר. הסיריון שהייתה לפניה גירדה את ה-11 ק"מ לליטר למשל. הפנדה נוחה מאוד לנוסעים מקדימה, ובאופן מפתיע גם שני מבוגרים מאחורה יסתדרו. הדבר היחידי שמפריע בה זה הבטיחות היחסית נמוכה שלה (3 כוכבים בלבד). אין ספק שהמבנה הפנימי שלה, והקונסולה הייחודית מאוד נוחים. הייתי שמח אם בתחתית שלה היו תאי אחסון כמו בפיאט 500 למשל. (הנה רעיון לפרוייקט....)
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
קצת הסברים..
אני קניתי את הפנדה מודל 2011 ידנית. היו שינויים במודל הזה החל ממפת הצתה שונה, פחות זיהום ויותר כוח, כמדומני כ-70 כ"ס. המודל החדש מגיע מעט מאובזר יותר עם תצוגה יותר מרשימה כמו מצב אמת של צריכת דלק ממוצעת, טווח נסיעה, 2 סטים של ספירה A\B וכו'. בהתאם לתקן הישראלי היא מגיע עם כל המערכות למניעת החלקה. בנוסף יש לה פיצ'ר חביב שניקרא "HILL HOLDER" שמקל מאוד על תחילת נסיעה כאשר נמצאים בעליות. הרכב שקט וחביב מאוד בעל אחיזה לא רעה. אצלי הצריכה (נסיעה משולבת מודיעין-רעננה-ירושלים ובתוך הערים) כמעט תמיד 5.4 ליטר ל100 ק"מ שהם כ19 ק"מ לליטר. מבחינת כל מי שדואג מ"מיושן", אני לא יודע מה אתם מחפשים מרכב בקטגוריה הזאת. יש לו חלונות חשמליים, מזגן מעולה, מנוע גמיש ובהחלט לא רע. מבחינת פליטת מזהמים וחיסכון הוא מודרני לחלוטין. זה שהוא מבוסס על מנוע שמוכח כ"סוס עבודה" אמין רק מוסיף לו ולא גורע. אני מאוד מרוצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
החלפת חיישן קראנק-דעתכם לגבי מחיר.(פיאט דובלו). | yulian1986 | שאר הדגמים - טכני | 7 | 16-02-11 21:25 |
דעתכם לגבי מערכת שהומלצה לי-פיאט דובלו. | yulian1986 | אודיו | 5 | 21-01-11 14:03 |
דעתכם לגבי מחיר תיקון במוסך,פיאט דובלו. | yulian1986 | שאר הדגמים - טכני | 3 | 23-10-10 23:44 |
חוות דעתכם לפני רכישת מריאה | צביקוש23 | יעוץ ברכישת רכב | 14 | 17-06-10 00:10 |
מי רוצה לזכות בפיאט פנדה חדשה? | פיאט כללי | 2 | 14-12-06 21:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד