![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
פיאט אונו 1100 אוכלת 1:10
שלום לכולם חדש בפורום , נהנה להסתכל ולהנות מהפורום ומכל אנשי המקצוע פה
![]() עכשיו לנושא: הגיוני?! פיאט אונו אוכלת 1:10 בעיר? (אני נוסע רק בעיר) לפני פחות משבוע החלפתי מצוף ( המד היה תקוע על נורה כתומה ולא רצה לעלות ) אגב התיקון עלה 200 שקל ( מצוף חדש + הרכבה ) האוטו לא עושה שום בעיות חוץ מהזלילת דלק אני חושב שזה קשור לקרבורטור , אני לא בטוח אבל ככה זה נראה לי מהנושאים והתגובות בפורום גם כשאני נכנס לאוטו אני מריח לפעמים דלק מתוך תא הנוסע לא יודע מה זה . אם יש לכם הצעות תפנו אותי גם לבעלי מוסכים , תיקונים בבאר שבע לא יקרים. [בכל זאת אני בן 18 :P] ילד
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
![]() נחוץ לעשות שיפוץ יסודי לקרבורטור!!!. מקווה רפי לין יגיב, ו יפנה אותך...
|
|
|
#3 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אין ברירה, הגיע הזמן לשפץ לנקות ולכוון אתהקרבורטור.
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
צריכת דלק בפיאט אונו.
איזה שנת ייצור האונו?.
צריך לבדוק את צריכת הדלק רק בנסיעה מחוץ לעיר ואני מאמין שאז צריכת הדלש תהיה כ 16 ק"מ לליטר. בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
שנת 93..
אתמול קרה משהו מוזר אני נוסע איזה 13 קילומטר בערך עוצר את הרכב יושב עם חברים [שעה בערך..] מניע את האוטו מגיע לרמזור עושה פרסה יש עלייה.. והאוטו מגמגם בצורה לא נורמלית הוא כאילו נוסע בהילוך ראשון על כלום הוא לא זז בקושי עליתי את העלייה והאוטו לפי מצבי רוח תפס תאוצה שיחרר ואני על פול גז בדקתי אם את הכבל גז שלי משוחרר והוא לא היה הכל היה בסדר מישהו יודע אולי מה הבעיה ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
יכול להיות- פלג לא עובד,כבל הצתה תקול,מפלג לא תקין...
וכנירא כמו שכתבו בתגובות ליפני, נחוץ שיפוץ יסודי לקרבורטור.
|
|
|
#7 | |
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
צטט:
שלום רב ! כו שכתב חברי רפי לין, תצרוכת דלק בודקים מחוץ לעיר, בנסיעת שיוט בלבד,במהירות ממוצעת של100/110, לאורך מאה קילומטר לפחות,וממוצע של כמה נסיעות גם יחד. תתפלא לראות כמה הממוצע יעלה . בתור בחור בן 18, שמיומונות הנהיגה שלו, היא קרוב לוודאי עדיין לא גבוהה, יש להתיחס לצורת הנהיגה משיכת ההלוכים, שימוש בהילוך הנכון בזמן הנכון, ועם רגל קלה על דוושת התאוצה. לגבי הבעיות שהזכרת שנתקלת בהם היום, יש לבדוק ולטפל בקרבורטור ו/או במערכת ההצתה גם יחד, השיפור יורגש מידית. בברכה צביקה
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
תודה רבה צביקה על הייעוץ התשומת לב ובכלל על הזמן שאתה מקדיש !
יאמר לזכותך שכל הפורום ממליץ עלייך לתיקון/שיפוץ הקרבורטורים אבל הבעיה אצלי היא שאני מבאר שבע ולהגיע לנתניה זה טיפה בעיה .. אם תוכל להמליץ לי על מישהו מבאר שבע שיוכל לתקן/לשפץ את הקרבורטורים ואני יפנה אליו את הבעיה של הקרבורטור+ מערכת ההצתה ואם בכללי תוכל להגיד לי כמה זה העלות של כל העניין שאני אדע למה לצפות ושוב המון תודות צביקה! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה בחלקים פיאט אונו 1100 שנת 93 יש הכל | alon-amos | מכירה | 0 | 03-02-10 00:16 |
| הבובה אוכלת שמן. | שחפיתי | פונטו - טכני | 12 | 06-01-10 01:16 |
| אונו 93 1100-בדיקה לקראת הקיץ | עידו | אונו - טכני | 2 | 27-03-08 22:06 |
| פיאט אונו שנת 94 מנוע 1100- צריכת דלק 1:5 | פורום הגראז' | 1 | 18-11-06 16:51 | |
| מחפש פיאט אונו 91-92 מנוע 1000 או 1100 | קניה | 0 | 03-10-06 00:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד