![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אוטו רעד ונורת חיווי שמן נדלקה במהלך הנסיעה
שלום,
היום נתקלתי בתופעה מוזרה עם הפונטו ספייס: נסעתי בבוקר(הרבה גשם ושלוליות) במהלך הנסיעה הרגשתי שהאוטו רועד והמנוע מגמגם בנוסף נדלקה למס' שניות נורית שמחווה על תקלת שמן. עצרתי בצד וכיביתי את המנוע למס' דקות, לאחר מכן הנעתי והמשכתי בנסיע כאילו כלום לא קרה. מה יכולה היתה להיות התופעה? האם זה יכל לקרות בגלל מזג אוויר הסוער או שעלי לדאוג ולגשת למוסך? תודה. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לדאוג לא, "אל תדאג אמר הדג"
זה לא קרה בגלל מזג האוויר הסוער, אלא בגלל שנסעת מהר בשלוליות. אל תכתוב לי שלא נסעת מהר, משום שמהר הוא דבר יחסי לתנאיי הדרך. בשלוליות צריך לדעת לנסוע. בשלולית עמוקה שעוברת את גובה האגזוז, יש ללחוץ חצי קלצ' ולתת יותר גז. אומנם זה משפשף מעט את דיסק הקלצ', אבל עדיף מלהתקע באמצע השלולית. נורית לחץ השמן נדלקה לך, משום שהמנוע כאשר הוא רעד, ירד מתחת לטורים שהמשאבת שמן מסוגלת ליצר לחץ. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
בעיקרון הנסיעה היתה בכביש מהיר,אז כמובן נסעתי בהתאם, כ 80 קמ"ש.
לא היו שלוליות בגובה שמכסות את האגזוז אבל אכן שילוב של מהירות בכביש מהיר עם שלולית רדודה בצידי הכביש כנראה גרמו לכך. בכל אופן לאחר שהאוטו עמד מס' שעות. נסעתי בו כ 40 דקות,40 ק"מ ולא הורגשה בעיה כלשהי. תודה על העזקה. אם יש עוד משהו להסויף אשמח לדעת. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא התכוונתי שנסעת בשלולית עד גובה האגזוז, התכוונתי למידע כללי.
אין עוד מה להוסיף, סע בזהירות. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| היי .. אני חייבת עזרה (רכב כבה במהלך נסיעה) | michal1234 | פונטו - טכני | 5 | 23-08-10 23:02 |
| פיאט פונטו נכבת במהלך נסיעה | uno1.4 | פונטו - טכני | 1 | 19-07-10 00:26 |
| בעייה בפיאט פנדה - נכבית במהלך נסיעה | orel1989 | פנדה - טכני | 4 | 05-12-09 17:23 |
| אוטו רועד ו"מגמגם" במהלך הנסיעה | liorgl611 | פונטו - טכני | 2 | 02-03-09 18:22 |
| גז נתפס בהילוכים גבוהים במהלך לחיצה על הקלאצ'. | פורום הגראז' | 1 | 18-04-06 17:12 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד