![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: ELX 2002 ידנית
|
בעיה במזגן, פונטו ספייס 2002
שלום לכולם, אני מעתיק את השרשור שפתחתי בקראספורום, מקווה שמישהו פה אולי נתקל בזה ויוכל לעזור לי.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=363826 היום נסעתי נסיעה יחסית ארוכה מחוץ לעיר, בחוץ היה מאוד אביך ומטונף והיה לי חם אז החלטתי להפעיל מזגן. הבעיה היא כזאת: המזגן נכנס לפעולה, המנורה של הA/C באמצע הכפתור נדלקת והכול, אבל יש רעש כמו בריחה של גז ואת הרעש שומעים בתוך תא הנוסעים, והמזגן לא מוציא קור, האמת לא הפעלתי את המזגן על קור מאז תחילת החורף, היום החלטתי לראות מה המצב ואז עליתי על הבעיה. חימום המזגן מוציא מאוד טוב, וכשמעבירים את הבורר טמפרטורה לחימום הרעש הנ"ל לא מופיע (בקושי - ממש ממש חלש שאפילו הרעשי נסיעה בולעים) יש סיכוי שחסר גז? מה ניראה לכם הבעיה? ואיך ניתן לפתור אותה? אשמח לנסות למקד את הבעיה כדי למנוע נסיעות מיותרות למוסך, כרגע אני עובד מ8 בבוקר עד 22 וחצי בלילה כמעט ברצף (2 עבודות - כולל ימי שישי) ככה שכדי לנסוע למוסך אני צריך לקחת חופש מאחת העבודות ליום אחד לפחות ואני לא רוצה לבזבז סתם זמן במוסך, זמן =כסף! תודה רבה מראש. ד"א: הרכב זה פונטו ספייס 2002 ELX ידנית מנוע 16V |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אתה מוזמן אלי לבדיקה חינם. אני גם רחובותי.
יש ברשותי המידע והציוד הדרוש לתקן מזגנים. בלי קשר, יש ברשותי חומר ומכשיר מיוחד, שסותם דליפות בעיקר במאייד. הדבר נוסה על ידי לפני 5 חודשים בהצלחה, בשתי מכוניות ג'פ ויטרה ואיסוזו טנדר 4+4. בהם הדליפה לא נמצאה. דוד. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
שלחתי לך ה"פ.
שוב תודה רבה. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מזגן
לתשומת לב (גם של דוד), אם לחצי המזגן תקינים אז צריך גם לבדוק אם מסנן האויר הפנימי אינו סתום כי אז הוא גורם גם למשב אויר חלש לתא הנוסעים וגם לחוסר קרור של המזגן.
נא עידכונים בממצאים ותוצאות. בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 19-02-11 ב 18:42. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
מסנן מזגן הוחלף לפני כמה חודשים,
יש רעש כמו של בריחה של אוויר (ככול הניראה זו בריחה של גז) רפי, תודה על התייחסותך זה ניראה לך סיפור רציני העסק הזה?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת המזגן
אם מאייד המזגן הפנימי דולף אז זאת הרבה עבודה והעלות יקרה, אבל צריך קודם לבדוק את צע' המזגן.
בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה במזגן פיאט פונטו דינאמיק | gbo1381 | פונטו - טכני | 3 | 16-02-10 19:41 |
| בעיה בקלאץ' פונטו sx 2002 | itai182 | פונטו - טכני | 7 | 26-12-08 02:43 |
| בעיה במזגן | ronen22 | בראבו - טכני | 2 | 24-04-08 00:58 |