![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Tipo 1.4Ie
|
מיהו נהג מנוסה לדעתכם?
אהלן לכל גולשי הפורום,
אני חדש פה ולא מזמן קיבלתי את רשיון שלי. אפילו שקיבלתי רישון מהר מאוד ועברתי טסט ראשון (הוגשתי בשיעור 24) ולדעתי אני נוהג יחסית טוב אני מאוד בטוח שאנשים אחרים על הכביש ירתעו מהתווית הצהובה ומבשרת הרעות לכל הסובבים והיא ה"נהג חדש" שמוצמד לחלון האחורי שלי. אני מאוד אשמח לקבל עצות של איך להנוג נכון וכמובן בטוח מחברי הפורום היותר מנוסים פה. כמו כן מעניין אותי לדעת מהו הקרטריון שלכם בשביל להגדיר מישהו כ"נהג מנוסה"? תודה, דורי. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אי אפשר ללמוד נהיגה דרך המקלדת והמסך.
הזמן יעשה את שלו. תתנסה, תעשה קורס נהיגה מתקדמת אם תרצה. מעבר לזה זה תלוי בך. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Tipo 1.4Ie
|
דבר ראשון, תודה על התגובה.
דבר שני אשמח אם תענה על השאלה השניה של מיהו נהג מנוסה לדעתך ולמה? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
נהג מנוסה הוא נהג קודם כל עם וותק,
נהג שעבר כמה וכמה מצבים בכביש שגרמו לו ללמוד איך להתנהג בפעם הבאה. ולא שאני מסכים עם זה אבל אלה נהגים שעושים שטויות על הכבישש... *** |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
עצה טובה לך ולכל נהג חדש:
סע למרכז ההחלקה באשדוד. זה נמצא בכניסה לעיר בצד ימין קצת פנימה. שם תוכל לטעום קצת מהפיזיקה שפועלת על כלי רכב ואיך הוא מתנהג (ואיך אתה מתנהג) בכביש רטוב וחלק. לי כבר יצא להיות שם 3 פעמים במהלך ה-17 שנה האחרונות במסגרת ההשתלמויות שעוברים עובדי מדינה שכל עבודתם היא על הכביש ואני יכול לומר שזה קורס חובה. עולה משהו כמו 1200 ש"ח אבל שווה כל אגורה. אתה יוצא משם מחוזק ובעל אמונה גבוהה יותר בעצמך וברכב שלך והכי חשוב - אתה יודע טוב יותר מה לעשות בעת חירום בכביש חלק.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
דוד, מתי פעם אחרונה היית שם?
אני עובד שתי דקות נסיעה משם ועובר שם כל יום, עזוב שהכניסה אסורה לשם יותר. כל הכניסות נחסמו על ידי גבעות חול והכניסה היחידה שנשארה פתוחה חסומה על ידי באגרים ובולדוזרים שמבצעים עבודות תשתית שם, מה גם שהמסלול עצמו ניזוק מאוד, הפך למעין הפח זבל של כל אתרי הבנייה מסביב.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פגושי אחורי של hgt- לדעתכם ניתן לשקמו? | ליאור23 | פיאט כללי | 18 | 23-04-10 10:15 |
| [דיון] שיפוץ רכב אספנות, האם לדעתכם חייב להיעשות כמה שיותר "נאמן למקור" | raanan_t | פיאט אספנות | 14 | 08-10-09 17:07 |
| איך הבראבו הזאת לדעתכם ? | i12z | יעוץ ברכישת רכב | 20 | 07-05-09 01:23 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד