![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
מנהל
|
התאחדות הרכב והתחבורה לישראל - הרת"י
הודעה זו מיועדת בראש ובראשונה למנהלי המועדון הנכבדים.
לאחרונה ממש הוקמה התאחדות הרכב והתחבורה לישראל - הרת"י הרעיון הוא ליצור גוף שיאגד תחתיו את כל מועדוני הרכב בארץ מועדון החיפושיות ומועדון החמש החלו כבר בתהליך הצטרפות להתאחדות. אשמח מאד לדעת שגם מועדון פיאט יברך על היוזמה ויצטרף אף הוא להתאחדות . אתר התאחדות הרכב והתחבורה לישראל - הרת"י http://www.ivta.org.il/ וקישור על הודעה על הקמת ההתאחדות באתר קארס פורום http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=356933
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל
|
תגובות? התיחסות?
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: במרדף אחרי GT
|
נשמע מבטיח.
אני מברך את היוזמה ומקווה שזה יקדם משהו. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
צביקה, היוזמה ברוכה ואנחנו בודקים את הנושא.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
למכירה "רק למי שמכיר את הרכב" Tipo 2.0 16V | slava78 | מכירה | 3 | 22-12-10 00:48 |
בקשה-עזרה-השגת כלי חיתוך פח "ניבלר" לחיתוך גג הרכב. | שחרון | אוף טופיק | 24 | 21-06-10 01:19 |
איך מתמודדים עם תופעת ה- "טל" בבקרים, או: ייבוש הרכב ללא השארת סיבים | stio | רכב כללי | 12 | 14-06-09 09:18 |
עכשיו הרכב ראוי ל"התחדשתי" משלו. | simon377 | פורום המועדון | 7 | 07-09-08 19:39 |
KIA חוזרת לישראל, היבואן החדש: "ריי מוטורס"; משלוח של 600 מכוניות הגיעו לישראל | stio | רכב כללי | 0 | 05-03-08 18:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד