![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
נורת מצבר דולקת - פונטו דור1 2000
שלום חברים ושבוע טוב,
הנעתי היום את הרכב בערב, כל הנורות כבו כרגיל לאחר ההנעה ולפתע נורת המצבר נדלקה וסירבה להכבות. לאחר שהנעתי אותו פעמיים ראיתי שהבעיה לא נעלמת והנורה נשארת דולקת לאחר ההנעה. מה יכולה להיות הבעיה? והאם הבעיה מחייבת גרירה למוסך? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
השבוע כבר עניתי על שאלה כזאת בפורום, עשיתה חיפוש?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
ערב טוב RA20...
דבר ראשון ולפני הכול - בדוק שהרצועה של האלטרנטור אינה קרועה. אם שללת את זה, הבעיה כנראה באלטרנטור עצמו. מניסיון העבר, ככל הנראה נפרצה דיודה בפרסה, אבל לא מחייב. זה יכול להיות גם ווסת. לבדיקה אמינה, אני מציע לך בחום לגשת ל "אוטו-סטרט" בחולון. הם יגידו לך בחמש שניות מה הבעיה וגם התיקון יהיה ממש לא יקר יחסית לאחרים.
דוד קלדרון - רע"ן חקירות | רשות האוכלוסין, ההגירה ומעברי הגבול | http://www.piba.gov.il פתרונות מחשוב ותכנות בסיסי נתונים לעסקים קטנים (VBA/ ACCESS) נערך לאחרונה על ידי davidka : 11-12-10 ב 22:43. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אהלן דוד,
להגיע לאוטו סטרט חולון אני לא יכול להגיע, אני גר בצפון. הרצועה של האלטרנטור לא קרועה, היא מסתובבת והאלטרנטור גם מסתובב (הארתי עם פנס בפנים וראיתי). ניסיתי להניע שוב והמנורה לא דלקה הפעם אך ברגע שהעליתי טורים המנורה שבה לדלוק. מה יכולה להיות הבעיה? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
פה ענית סופית על הבעיה: פרסת דיודות נפרצה.
הייתה לי בדיוק אותה תקלה בדייהו שמכרתי לפני 3 חודשים. בטורים נמוכים המנורה הייתה כבויה, בשלב מסויים בזמן נסיעה כשהייתי מעלה סל"ד לכיוון 3000 - הייתה מתחילה להידלק וגם לשחק, פעם לדלוק ופעם לכבות.. הצלחתי למשוך עם התקלה קרוב לחודש, עד שהיא הפכה לדי קבועה והמצבר כבר גסס.. אוטוסטרט מיד קבעו שזו הפרסה. (האמת שלא הצטרכתי אותם, אבא שלי מההתחלה אמר שזו הבעיה אבל רציתי להיות בטוח סופית). אין הרבה מה לעשות, רק לשפץ או להחליף במשופץ. עצתי לך לשפץ את שלך, אם יש לך זמן לחכות כמובן.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אז לגרור למוסך או לנסוע ברכב? (20-25 דק' נסיעה).
כמה תיקון כזה יכול לעלות? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריכת דלק מוגזמת. פונטו דור1 שנת 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 8 | 17-07-10 21:47 |
| חריקות בעת עליה על במפרים - פונטו דור1 שנת 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 2 | 04-08-09 09:44 |
| אור במצת סיגריות פונטו דור1 שנת 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 1 | 21-03-09 00:41 |
| נורת מצבר דולקת - פונטו 2000 לא ספייס | r.a20 | פונטו - טכני | 6 | 02-03-09 02:16 |
| נורת מצבר שנדלקת בלוח השעונים - פונטו 2000 | lag5 | פונטו - טכני | 2 | 01-03-09 21:28 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד