![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: מזדה 626 2.0 MZ 500 קלאסיק משופצת ברמה גובוהה טריומפ אספנות שזקוקה לשיפוץ חיצוני וKIMCO DINK
|
התחדשתי בפונטו קבריולט!
התחדשתי היום בפיאט פונטו קבריולט שנת 1997 יד 4 177.000 ק"מ
מדהימה ביותר! צהובה!!!! זקוקה ליישור קו קטן עד בינוני המדחס לא עובד :\ חלונות חשמל עצלנים כמה נורות שרופות שכבר הוחלפו כולן לנורות לד! טיפול קטן וזהו בנתיים! מחר אני מגיע למפגש ולאחר מכן יעלו גם תמונות שלה! שבת שלום! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
תתחדש
|
|
|
#3 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
תתחדש! מחכים לתמונות
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
תתחדש!
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל
|
האם רכשת את הצהובה מקרית אונו ?
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: punto GT
|
תתחדש תעלה תמונות
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
תגיד צביקה, לגבי הקבריולט הצהובה מקרית אונו.. עוקב אחריה כבר הרבה זמן, אני משרת בתל השומר ולאחרונה אחת כזו מסתובבת הרבה בחניה שמה. האם שייכת לחייל? או שזאת מקרית אונו של מישהו מבוגר?
לפני יותר משנה גם מחיפושים שעשיתי פורסמה גם אחת צהובה מת"א http://www.madas.co.il/367820-fr.aspx (הודעה ישנה) האם זו זאת מקרית אונו? אני לא בטוח בגלל שזאת מקרית אונו יש לה סמל של timberland בחלון (ה' יודע למה) הייתה גם עוד אחת צהובה מטבריה 1.6 שנמכרה ונראתה במצב טוב גם לפני כמה חודשים הייתה למכירה קבריולט כחולה מפתח תקווה עם הרחבה בגלגלים האחוריים, שהתקשרתי לשאול המוכר אמר לי הכל חדש אפילו הגיר של פונטו ספייס.. גיחכתי ועברתי הלאה בינתיים הקבריולט של סער למכירה שוב... http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info....&CarID=1696003 נערך לאחרונה על ידי chesh : 20-11-10 ב 01:24. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
מנהל
|
הצהובה מקרית אונו שיייכת לבחור בשם שי שלפי מיטב הבנתי מזמן אינו חייל ולרכב שלו (שכרגע ביד 2 עדיין למכירה) אכן יש מדבקת טימברלנד בחלון. לעניות דעתי היא השמורה והמקורית ביותר ששרדה.
הייתה גם בקרית שמונה אחת צהובה נטושה כמה שנים אך לפני שבועיים עברתי בקרית שמונה והיא נעלמה (מקווה שנמכרה ולא פונתה)
|
|
|
#9 |
|
Member
הגלגלים שלי: מזדה 626 2.0 MZ 500 קלאסיק משופצת ברמה גובוהה טריומפ אספנות שזקוקה לשיפוץ חיצוני וKIMCO DINK
|
אז כן חבר'ה רכשתי את הפונטו של שי מקרית אונו מצב מכני וחיצוני מצויין
מחליף השבוע תושבות מנוע וגיר וממשיך לטפל |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התחדשתי לי | yossi136 | אוף טופיק | 23 | 26-09-10 22:56 |
| התחדשתי אתמול בפונטו ספייס 2001-כמה שאלות | assafy | פונטו - טכני | 8 | 25-09-10 12:31 |
| התחדשתי בפונטו ספייס 2001 | mishel27 | פונטו - טכני | 1 | 07-10-09 07:41 |
| התחדשתי בפונטו !! עזרה בהרכבת מגנזיום | i12z | פיאט כללי | 5 | 12-10-08 23:10 |
| "התחדשתי" בפונטו 90 - 1600 מודל 96 | שחר ממן | פונטו - טכני | 6 | 08-10-08 01:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד