![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
בשעה טובה קניתי פונטו SX... מספר שאלות לאחר קנייה
שלום לכולם,
בשעה טובה שידרגתי את הפונטו SX 2001 שלי לאחת משנת 2003, ויש לי מספר שאלות: 1) כשאני נועל את הרכב עם האזעקה לפעמים יש את הרעש של הציפצוף (של הנעילה) ואז הנורות נדלקות ונשארות תקועות במצב דלוק, ורק לאחר פתיחה של הרכב ונעילה מחדש (עם השלט) זה מסתדר, מה ניתן לעשות ע"מ לפתור את התקלה? 2) ברישיון רכב רשום שזה דגם Young, ואילו על הרכב יש מדבקות של Fun, מה זה אומר? איזה דגם הרכב? 3) כשאני נוסע ברכב ומדליק את האורות יש לי בלוח השעונים נורה בצבע צהוב של נורה עם סימן ראיה באמצע שדלוקה, מה זה אומר? 4) הגומי של השלט של הרכב (העיגול הכחול) גמור קצת, איפה ניתן להזמין שלט חדש? (רק הפלסטיק והגומי)? תודה רבה מראש לכל העוזרים! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
קודם כל תתחדש!
לא יודע לגבי השאר אבל לגבי שאלה מס' 3:
אם הנורה נדלקת רק בזמן הדלקת התאורה של הרכב, הדבר היחיד שקופץ לי לראש זה נורה שרופה בתאורה החיצונית. ישנם רכבים (אולי גם בפיאט) שיש בהם חיווי בלוח השעונים כאשר נורה חיצונית נשרפת. נורת החיווי נדלקת רק כאשר מנורה שאמורה לדלוק - לא דולקת ולכן תעשה סיבוב סביב הרכב ותוודא שכל מנורות החניה והדרך דלוקות כולל אור מספר (הרבה שוכחים שהוא שם). מקווה שעזרתי במשהו בהצלחה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
גם לי יש את אותה הבעיה עם האזעקה, הפתרון שאני הולך ליישם זה שדרוג לביפר של רב בריח, אין טעם לנסות לתקן את האזעקה הנוכחית.
שלט של האזעקה אתה יכול לקנות בכל חנות אודיו כמעט, העלות היא בסביבות 50 ש''ח. הנורה הכתומה שאתה מדבר עליה היא אומרת שהיא תקלה במערכת תאורה ברכב, זה יכול להיות נורת לוחית רישוי או אפילו נורה שלא מתאימה לרכב עצמו, קפוץ לחשמלאי שיריץ לך בדיקה. ולגבי הדגם של הרכב, תחפש פה אולי תמצא תשובה http://www.fiatclub.co.il/forum/show...8229#post38229
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
בעיה מס 1 קיימת גם אצלי.
בנוסף - לעיתים האזעקה מתחילה לצפצף ללא כל סיבה נראית לעין ( כאשר הרכב נעול והיא דרוכה ), יש למישהו רעיון מדוע זה קורה? האם יש קשר בין הבעיות? האם ייתכן שזה בגלל מצבר גוסס ? ( אין בעיות בהנעה ). |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
תתחדש ! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
אתה באמת לא הראשון,אצלי רשום ברישיון דגם ELX בפועל יש לי SX.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
צטט:
תוודא שאתה מפעיל רק את הקליק הראשון של האורות (אורות חניה בלבד) ובדוק את הפנסים הקדמיים. אם הפעלת אורות דרך ונורת חניה שרופה - סביר להניח שלא תזהה את זה, לכן הפעל רק אורות חניה ועשה בדיקה חוזרת מקדימה. אם גם עכשיו לא נמצאה נורה שרופה - מישהו כנראה הרכיב לך לאחרונה נורה לא מתאימה. בדרך כלל זו נורה בעלת אלמנט אחד שמורכבת בבית נורה שמיועד לנורת שני אלמנטים (אור חניה אחורי + אור ברקס) והיא יוצרת קצר במערכת. קורה המון במוסכי מדרכה שלומיאלים. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
ואיך ניתן למצוא את הנורה הסוררת?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat ponto sx 2002
|
גם לי יש את אותה בעיה עם הנורה יש עוד מצב שבו כל הנורות עובדות והכל תקין אבל אם נורה אחת אפילו היא 5 וולט ולא וולט אז המנורה הצהובה תדלק .
אצלי בדקתי את כל הנורות חוץ מאחת שמחר אני ייעשה את זה ואבדוק כמה וולט יש לי בנורה בלוחית רישוי |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מספר שאלות לאחר רכישה של פונטו 60 S ידנית שנת 2000 | davidka | פונטו - טכני | 47 | 25-10-10 04:04 |
| כמה שאלות על הפונטו 2005 לאחר הקנייה | avhyh | פונטו - טכני | 6 | 22-08-10 02:27 |
| בשעה טובה ומוצלחת | lrl23 | רכב כללי | 7 | 10-07-09 21:32 |
| פוליס ווקס - מספר שאלות לאחר חיפוש | פורום הגראז' | 9 | 04-06-07 17:21 | |
| בשעה טובה מצאתי ג'אנט לקופה | מועדון פיאט ישראל | 30 | 23-05-07 01:11 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד