![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: 200225
|
עדכון :- מנורת לחץ שמן בסרק
שלום
נירא לי שהגעתי למצב קשה (לפי דעתי) הקרנק דופק מנורת לחץ שמן דולקת בסרק עד טורים 10 החלפתי טלטלים = הרעש התחזק עכשו מה לעשות ? למשיך ככה ? לחליף מנוע ? (מחיר) לתקן הקרנק ? (מחיר) ספייס 2001 157500 ק"מ דגם SX בישול לפרק קראנק צריך להוריד מנוע גיר או מה ? מה אתם אמרים לעשות שיהיה הכול תקין וזול לסטודנט באמת אני צריך העזרה שלכם תודה לכם http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=10501 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
דאלטין אני שלחתי לך בפרטי מה יש לעשות
אני לא רוצה להמשיך ולהגיד ולהזכיר שעל זה הימרתי מהתחלה אם אתה סטודנט אז אני מציע לך ת'פתרון הבא והיעיל שכבר נעשה אבל אם אתה ממשיך לנסוע זה רק מגדיל הנזק הפתרון הוא להחליף קרנק עם קושנטים וטבעות צילינדר אתה תארתי כבר בשרשור הקודם שכבר היה לך חום אז עדיף גם לשייף קצת ראש מנוע ועם אטם חדש לעבודה הזו מומלץ להוציא המנוע החוצה לשם זה . הצעות שתשיג כעת יעלו לך משהו קרוב למנוע חדש דבר אתי בפרטי אמרתי לך שיש מישהו שעושה זאת לפיאט אבל הוא בצפון במחיר מתאים לסטודנטים עכשיו עם הזמן יתחיל לצאת לך ענני עשן עם ריח ממש חונק תזהר שלא יראו אותך כחולים אתה עוד תסתבך בהורדה מהכביש וטסט מחדש |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: 200225
|
"דבר אתי בפרטי אמרתי לך שיש מישהו שעושה זאת לפיאט אבל הוא בצפון במחיר מתאים לסטודנטים "
*** ברא את יכול לתת לי את הכתובת ומספר טלפון ושם של הבנאדם (מוסך) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אני שלחתי לך ת'פרטים בהודעה פרטית
אם אתה רוצה אני יכול ללכת אתך בסופ שבוע צור קשר אסדר לך מחיר איתו |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
עדכון: החלפת מנוע הגה חשמלי, ספייס 01 | trian | פונטו - טכני | 15 | 29-04-10 23:32 |
עדכון-מחשב הרכב תקול | armin | פונטו - טכני | 7 | 15-07-09 01:49 |
עדכון מהחזית ושאלה | coupe20vt | פיאט כללי | 12 | 20-08-08 23:57 |
עדכון נוסף:האם צריכת הדלק השתפרה לאחר הורדת ה co בפיאט אונו | פורום הגראז' | 120 | 07-06-06 23:36 | |
עדכון: לגבי הפיאט אונו שלי 1400 70s שאוכל 1 ל 5 בעיר | פורום הגראז' | 8 | 15-03-06 19:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד