![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 70S 1400
|
בעיה עם הנגד בוונטה באונו 93
אהלן!
יש לי בעיה האוטו שלי התחמם פעם אחת עצרתי בצד פתאום פיצוץ אדיר יצאו כל המים והיו אדים... הסתכלתי מה זה ראיתי צינור קרוע של הרדיאטור קרוע ל-2 הצינור התחתון החלפתי שמתי מים.. בסוף גיליתי שהבעיה הייתה שהוונטה לא עבדה בגלל שהשקע שמתחבר אלייה נשרף קצת... בקיצור לעינינו אחרי שסיפרתי מה היה: מאז המקרה המאוורר עושה בעיות שורף פיוזים כאילו ממיס אותם הוצאתי את הבית פיוז שמתי את הפיוז האורגינל הכל סבבה עכשיו המאוורר עובד אצלי מ-72 מעלות ולא נכבה חום מנוע נמוך והוא עובד רק על מצב 2...אין מצב 1. חיברתי היום את הנגד פתאום עבד במהירות 1 אבל לא הפסיק לעבוד גם שהאוטו מכובה חצי שעה המנוע כבר קפא לו.. בבקשה עזרה אני משתגע כבר לא יודע מה לעשות עם הבעיה הזאת לא יודע אם זה היוניט הנגד המאוורר התרמוסטט לא יודע בבקשה עזרה דחוף...!!! תודה מראש לעוזרים מתן! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
ידידי אתה עושה לעצמך חיים קשים.
בפיאט לא משחקים עם חום מנוע לדעתי הנגד תקול . שלב ראשון הייתי מחליף את הנגד ובודק שהעסק עובד ללא בעיות חום .מערכת חשמל ושלב שני הייתי מחליף .יוניט וונטה .וטרמוסטט החלף גם את נוזל קירור מפרסטון ועד לפראפאלו. כל הסיפור לא יעלה לך 200 ש"ח ולהבנתי יש לך ידיים להחליף את החלקים הנ"ל |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
אוקיי תראה סידרתי את החום מנוע עם הוונטה והכל טוב עכשיו עם האוטו...
אבל לא מוצא חן בעיניי שהוונטה עובדת על מהירות 2 ללא הפסקה. המליצו לי להחליף את היוניט לאורגינל שנפתח ב82 ונסגר 92 אבל לא ניראה לי שזה יהיה בריא לאוטו אחרי שהרבה זמן הוא רגיל לחום כזה נמוך שלא יהרסו דברים שמה.. בבקשה ממך אם תוכל לעזור לי ולהגיד לי איך אני מוצא את הבעיה על ידי קצר בכל חלק כדי לראות מה מהם תקול! תודה רבה על העזרה מתן! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
דבר ראשון ספר לנו איזה שנה האונו שלך אם זה לא סוד.
דבר שני אם הנגד שאגב לא ניתקלתי בו בחיים יושב על הוונטה או במקום אחר?. המזגן באוטו מקורי? מזגן בהתקה מקומית? האוטו "היתרגל"? לא זכור לי שברזל מיתרגל וכן זכור לי שעדיף יוניט מקורי. לי היה בעיה דומה שהוונטה הייתה ממשיכה לפעול 40 דקות אחרי כיבוי המנוע בגלל יוניט פתיחת וונטה שהיתעייפה ואחרי שהחלפתי לחדשה הכל חזר לקדמותו אחרי נסיעה איטית ממושכת הוונטה נכבית חצי דקה לאחר כיבוי המנוע. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
צריך לבדוק טוב את צמת חשמל, יכול להיות עשו מס' קומבינות בעבר.
להחליף יוניט הפעלת מאוורר למקורי בלבד! (2 מהירויות עם טמפ' נכונה). רפי, תוכל בבקשה לעלות לפה את שרטוט של מע' קירור ? תודה
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
יש לי אונו 1993...המזגן מקורי באוטו אך לא פעיל בגלל שהלך לי המיסב.
מה שידוע לי שהיוניט חום שלי היא חלופית עם שתי רגלים שמתחבר אליהם 3 חוטים שתי חוטים ביחד לרגל אחת ועוד חוט אחד לרגל השנייה.. עשו מספר רב של קומבינות בחשמל יש לי ים פלוסים קבועים באוטו אני עכשיו מטפל בזה ככה קניתי מה אני יעשה! חייב עזרה ממכם אני אשמח מאוד לקבל שרטוט מדוייק של מערכת הקירור.. ואם אפשרי גם שרטוט של כל החשמל באוטו כל הצמות הכל. תודה מראש מתן! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
שרטוטי חשמל פיאט אונו
יש לכל כמה מערכות שרטוט חשמלי נפרד, כך שבסה"כ יש הרבה שרטוטי חשמל שונים.
שרטוט מע' המזגן המקורי עם מע' הפעלת מאור הרדיאטור הנו גדול מדי לסריקה. מאורר הרדיאטור, באונו עם מזגן מקורי, אמור לפעול בשתי מהירויות ע"י חום מנוע מיוניט הרדיאטור שהנו בעל 3 חוטים. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה חדשה באונו שלי | timor91 | אונו - טכני | 14 | 12-09-10 08:34 |
| בעיה בוונטה (חיישן?) | Demon | בראבו - טכני | 2 | 01-03-10 11:04 |
| ערך הנגד למהירות נמוכה פונטו ספייס אוטומטית | YAKOV | פונטו - טכני | 3 | 01-06-09 00:11 |
| בעיה מוזרה באונו! - הטורים עולים לבד | zoola | אונו - טכני | 1 | 13-06-08 14:42 |
| בעיה באונו בעיה קטנה אבל מעצבנת, או: איך להוציא משענת ראש. | פורום הגראז' | 3 | 22-09-06 14:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד