![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
שוב המחשב עושה בעיות
אני כבר מתחיל להתייאש
אז ככה, המחשב כבר הרבה זמן עושה בעיות התחממות (ככה נראה לי). החלפתי כבר את כל המאווררים (כולל את זה של הספק ומאוורר חדש של המעבד) וכולם לכיוון הנכון - יציאת אוויר מאחורה, כניסת אוויר מקדימה של המחשב. מה שקורה באמצע עבודה המחשב פתאום נתקע ודורש אתחול ידני, זה קורה המון בהצגת סרטים (גם אפילו קבצי dvdrip קטנים), והוא ממש אוהב להתקע בסרטי youtube למינייהם (זה תוקע אותו כל הזמן). עכשיו כאשר אני שם מאוורר חיצוני מקידמת המחשב, המחשב לא עושה בעיות ועובד חלק, אך יש בזה בעייה, זה המאוורר שלי וחם לי! ![]() לא הגיוני לי שזה בעיית חימום, אולי רכיב נפגע עקב כך שהמחשב התחמם כמה פעמים ועכשיו הוא מתחמם כל הזמן, השאלה היא איך אני מזהה מה גורם למחשב להיתקע כל הזמן? כבר הוצאתי 380 ש"ח על מאוורר מעבד חדש + תוספת ram ופשוט חבל לי על עוד הוצאות על המחשב. - מפרט המחשב: Intel core2duo 6320 1.86GHz Gigabyte VM900M Motherboard 2048 Ram 8600GT Extreme 512mb - להלן בדיקות עם SpeedFan: מס'1: המחשב עובד רגיל עם המאוורר החיצוני עליו מס'2: המחשב עובד עם אפליקציות פלאש (youtube) + סרט 720p בלי מאוורר חיצוני מס'3: כנ"ל מס'4: כנ"ל * לגבי מס'2,3 ו-4 הטמפרטורות נלקחו כאשר המחשב נתקע תודה על העזרה ערן
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 24-09-10 ב 04:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
יכול להיות שהלוח אם או הכרטיס מסך מתחממים,תן פרטים על המחשב (איזה רכיבים יש לך)
בעיקרון התקלה יכולה להיות מהרבה סיבות,זה כמו סל"ד סרק לא יציב ![]() תבדוק גם שיש מגע טוב בין המעבד לגוף קירור!
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
טמפרטורת המעבד תקינה.
טמפרטורת לוח אם (system) טיפה גבוהה, תנסה לנקות את המחשב מאבק ולבדוק את תקינות המאווררים. טמפרטורת הכרטיס מסך (GPU) לא תקינה, כנ"ל לבדוק אבק וכו' כל זה בהתייחסות שהנתונים שהבאת הם שהמחשב במאמץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
כל הטמפרטורות (לוח, מעבד, כרטיס מסך) גבוהות מדיי ולא הגיוניות.
איך יכול להיות ש3 רכיבים שונים מתחממים ככה? המחשב לא סגור בארון או משהו כזה? אצלי הכרטיס מסך היה "מת" ב70 מעלות, החלפתי לו את המאוורר הקטנטן במאוורר של פנטיום 4 מתוצרת AC ועכשיו אני יכול לשחק שעות והוא לא יתחמם. שאר הרכיבים לא עוברים אצלי את ה50, והמאווררים על מהירות נמוכה תמיד. תכתוב איזה רכיבים ואיזה מאווררים יש לך, ואם אפשר תעלה תמונה של המחשב מבפנים והסביבה שבה הוא נמצא. עריכה: יש שמה משהו לא ברור, כתוב על הCORE 75 מעלות אבל על כל ליבה בנפרד כתוב בממוצע 44 שזה בסדר גמור ואני מאמין לזה יותר כי תמיד הבדיקה על הליבות יותר טובה. תנסה לעשות אחד מ2 הדברים, לגרום ללוח אם להתאמץ ולהתחמם אבל שהכרטיס מסך ישאר קר, אפשר לעשות את זה עם OCCT אם אני לא טועה. ודבר שני תנסה להצמיד לכרטיס מסך עוד מאוורר של מחשב ותראה אם המחשב קורס הרבה יותר מאחור ככה. אני חושב שהכרטיס מסך הוא הבעיה, למרות שגם הלוח מתחמם בצורה לא סבירה. אם יש לך במארז אפשרות לשים מאוורר צד תשים כזה שיכניס אוויר.
עכשיו יש 500 TwinAir Sport 2012 ידנית אדומה הפיאטים הקודמים שלי: פנדה 2006 ידנית, פונטו 2000 60sx, אונו 1993 45s נערך לאחרונה על ידי liorwohl : 24-09-10 ב 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
הכרטיס מסך שלך מתחמם בצורה לא סבירה,יכול להיות והמאווררים באמת בסדר,אבל הגריז טרמי התייבש וצריך למרוח חדש.
אם אתה מגיע לחדרה אז אתה מוזמן לקפוץ למעבדה שלי,העבודה עלי!
![]() |
#6 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
טוב אז ככה,
דבר ראשון תודה רבה לכולם! פירקתי את הכרטיס מסך לגמרי כולל המאוורר וניקתי את האבק, אך באמת נראה כי הגריז התרמי התייבש בפנים, אני אקפוץ במוצאי שבת ואקנה. הכרטיס סאונד ב-slot הכי קרוב לכרטיס מסך, לכן הזזתי אותו slot אחד בשביל שיהיה לו יותר מקום לנשום. הזזתי מאוורר לצד המחשב בשביל להכניס אוויר, והוא יושב קרוב לכרטיס המסך. ככל הנראה אני אקפוץ ואקנה גם כמה מאווררים חדשים וענקים ![]() כרגע טמפרטורת הכרטיס מסך ירדה ל-64C עם יוטיוב פועל, אך עדיין לא מרוצה. כשאוסיף את המאווררים החדשים + גריז תרמי אעדכן עם התוצאות. Stas תודה רבה על ההצעה, אך אשמח לדעת לעשות זאת בעצמי גם. איך בדיוק אני מחליף גריז תרמי? (שמעתי שיש דרך מסויימת) וליאור, הכרטיס מסך גם כאשר המחשב לא היה מתאמץ היה על 70C+, הלוח אם כרגע גם כן על 54C, אני אתקין 2-3 מאווררים רציניים יום שבת (לא הסטוק כמו שיש לי עכשיו) ואעדכן ונמשיך משם, שוב תודה רבה!
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ספייס,המחשב לא מתאפס | ברא | פונטו - טכני | 18 | 08-02-10 21:37 |
המחשב השתגע :( | dodihob | אוף טופיק | 3 | 23-12-09 21:10 |
מזגן עושה בעיות | bitamar | אונו - טכני | 7 | 11-03-09 15:27 |
אונו חדשה עושה בעיות ( נראה לי .. ) אונו 95 הזרקה | almogxxx | אונו - טכני | 23 | 27-02-09 18:12 |
המיסב של המזגן עושה בעיות | elirand55 | אונו - טכני | 2 | 21-08-08 21:09 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד