![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
קידום המועדון בשל השנה החדשה
הצעה למנהלי הפורום :
א- שיעשו אופציה להיות חבר מועדון דרך האתר אני למשל מזמן רוצה להיות חבר מועדון רק לא יוצא לי לבוא למפגשים כי מעטים המפגשים שמתקיימים בצפון ולא יצא לי להיות פנוי. ב- שהטבות כמו אלה שהיו פעם של שיפוץ מנוע חשמלי במורשה ולצערי כבר איננו תקף יותר, שהטבות כאלו אם יהיו בעתיד שיהיו רק לחברי המעדון כך נמנע את הסיפורים שהיו , ומי שמבלגן תשלל ממנו הטבה זאת יהיה יותר קל לאתר מי הבעייתי ג- לעשות פרסומת במוסכים שמחזקים את המועדון על מנת שבעלי פיאט חדשים יוכלו להצטרף ולהחכים אני בטוח שיש לא מעט בעלי פיאט שלא שמעו עלינו ובתמורה המועדון יחזיר למוסכים אלה המלצות ופרסומת באתר . אני באמת מקווה שרעיונות אלה יוקחו ברצינות ואם יש אחרים שמסכימים איתי או חולקים דעה אשמח מאוד לשמוע גמר חתימה טובה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
ברא תודה רבה על ההצעות, אני ארשה לעצמי לענות עליהן:
א. חשבנו על זה, כולל תשלום דרך פייפאל אבל החלטנו כרגע להמנע מזה. זה יגרום לבירוקרטיה לא מעטה שלדעתנו כרגע לא שווה את זה. ישראל מדינה קטנה בסה"כ. בטח איזה טיול יעבור קרוב מספיק אליך. ב. בהחלט. זאת המטרה של תת הפורום החדש שנפתח באתר לחברי מועדון בלבד. ג. מהלך כזה אכן מתוכנן לקרות מול סמל"ת והמוסכים המורשים. כמובן שישנם כמו מוסכים שפשוט ע"י שירות טוב קנו את שמם במועדון.
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה ו-2 השקות של רפי לין במוסך שמשון, יהוד. | gilgil | פעילויות המועדון | 73 | 10-09-10 13:50 |
עברתי תאונה ראשונה לכבוד השנה החדשה | NatiShain | פיאט כללי | 12 | 21-09-09 14:18 |
אירוע מספר 4 לקידום הספורט המוטורי | מועדון פיאט ישראל | 70 | 04-04-07 00:42 | |
אירוע לקידום הספורט המוטורי | מועדון פיאט ישראל | 22 | 03-04-07 03:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד