![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto Grande
|
טיפולים לפיאט גרנדה 2008
היי יש לי כמה שאלות:
1.כל כמה כילומתרים עושים טיפול רכב זה ? מתי צריך להשות טיפול מורחב כמו TIMING? 2.כמה צריך לעלות טיפול כזה באזור אשקלון? 3.יש המלצה למוסך באשקלון? 4.עם אני עושה את הטיפול לבד , איזה סוג של שמן מנועה עדיף? 5.מתי מחליפום מסנן דלק? ואיפו ניתן להוריד ספרות בנושה אפילו באנגלית... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט גרנדה פונטו
כאן, למטה, אתה יכול להוריד ספר טיפולים ועוד.
טיפולים ותיקונים, במכונית מודרנית כזאת, כדאי לך לבצע במוסך מורשה היבואן ולא במוסך כללי שאינו מכיר היטב את המכונית וחלקיה. למרות המרחק, מומלץ לך להצפין קצת עד ליהוד אל מוסך הביית של המועדון, בניהולו המסור של חיים: http://www.musach.co.il/details.asp?id=60 בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Grande
|
ממליץ על מוסך המאגר באשקלון (מורשה פיאט)
טיפלתי בבעיות שהיו לי בספייס בעבר בצורה מדויקת במוסך הזה - גם מחירים סבירים בגרנדה טיפולים כל 30000 או שנתיים - ממליצים להחליף שמן ומסנן כל שנה ד"א : היה RECALL לגרנדה בנושא הגה - כדי לבדוק אם בוצע אצלך (חינם) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
הלך העידן הזה להחליף פלטר דלק הוא מובנה במשאיבה
שמן אני חושב סנטטי מלא הכי טוב לרכב חדש |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| לפיאט גרנדה 2008 |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה פיאט פומאם גרנדה 2008 | superanime30 | יד 2 | 0 | 13-05-10 18:10 |
| שאלות תחזוקה ותפעול פונטו גרנדה 2008 | אוריגמיש | פיאט כללי | 17 | 28-01-10 10:30 |
| גרנדה 2008- קליק בעת העברת הילוך. אודה לתשובה בהקדם | yaelosh | גרנדה פונטו - טכני | 7 | 26-01-10 14:50 |
| רכישה מטרייד מובייל - פונטו גרנדה 2008 | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 22-01-10 13:07 |
| מספר שאלות לגבי גרנדה פונטו 2008 | dor hajaj | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 04-12-09 23:26 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד