![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס ELX
|
איזה נוזל מתאים לי
שלום,
קניתי היום במוסך מורשה פיאט נוזל קירור פארפלו. כשביקשתי הוא שאל אותי אם אני רוצה ירוק או אדום. אני זוכר מקריאה בפורום שישנם או כחול או אדום. אמרתי לו שיש לי ספייס 2001 והוא אמר שמתאים לי ירוק. האם יש דבר כזה? ד"א הפחיות עצמן כחולות ועוד שאלה, הוא אמר שצריך לערבב את זה עם מים שהורתחו. זה נכון? תודה רבה ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
זה הכחול, וכן, הוא דורש ערבוב של 50-50
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
התכוונתי אם זה באמת מה שמתאים לספייס שלי, ולא אדום למשל
והאם צריך באמת לערבב עם מים שהורתחו או מים אחרים? כמו מזוקקים למשל או מינרלים תודה. נערך לאחרונה על ידי cluber : 28-07-10 ב 15:58. סיבה: טעות דקדוק |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
כן זה מתאים לרכב שלך.
לגבי הערבוב, הדעות נעות לכאן או לכאן. אני האמת לא יודע. ובכל מקרה אני משתמש במוכן מראש. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 200225
|
מחיר ללטר ?
תודה |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
פחית אחת-1 ליטר, עלתה לי 44 ש"ח
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
תרתיח מים בקומקום תקרר אותם לטמפ' החדר ותמלא לאחר שרוקנת את שני מיכלי הפארפלו לתוך הרדיאטור תשלים במים שהורתחו עד לקו המקסימום, כמובן ניקוז אויר וכו'.
רוצה להיות מהדרין? קח מים מינרלים למשל של חב' עין גדי (בקבוק של שני ליטר) ואותם תרתיח בקומקום תצנן ותמלא לרדיאטור. בשום אופן אין להשתמש במים מזוקקים. אין סכנה להשתמש במי ברז רגילים אם הורתחו ואם לא.
|
|
|
#8 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
למה בדיוק לא להשתמש במים מזוקקים? הרי אתה רוצה להימנע מכל מיני מינרלים (דוגמת סידן, אבץ ומגנזיום המצויים בכמויות גבוהות
במים מינרלים - מכאן שמם) שיוצרים סתימות במעברים וברדיאטור. מינרלים אשר ברובם מוצאים מהמים בתהליך הזיקוק. אשמח לקבל הסבר מלומד לשאלה. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
במוסך הוא גם אמר לי להרתיח מים רגילים, לקרר ולערבב.
אגב לפי השיטה שאמרת אני לא יכול למלא את הנוזל כי ניתקתי את התנור ממערכת הקירור לכן הנפח שניכנס עכשו קטן יותר. אני אערבב מראש עם המים כדי להשאיר פרופורציה נכונה של 1:1ואז אתחיל למלא נ.ב אשתמש במים מפילטר שגם אחרי הרתחה לא יוצרים אבנית בקומקום ככה גם אשתמש במים רגילים וגם לא אדאג מהאבנית. נערך לאחרונה על ידי cluber : 28-07-10 ב 22:13. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
צטט:
שוב - למים מזוקקים אין PH ניטרלי, והם מנסים להמיס לתוכם כל דבר אפשרי. גם אלומיניום וברזל זה אפשרי מבחינתם. מי ברז ביחד עם פראפלו - או אפילו יותר טוב, נוזל מוכן מן היצרן. עריכה: אחת הבעיות במים מזוקקים המופקים בצורה מלאכותית (תעשייתית) היא שהם נוטים לספוח פחמן דו-חמצני מהאוויר הסובב אותם ולכן רמת החומציות שלהם עולה (pH יורד); מים חומציים יכולים לפגוע במכשירים שונים. זה התקבל מד"ר מאיר ברק ממכון וויצמן.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נוזל קירור, איזה סוג? | NatiShain | גרנדה פונטו - טכני | 30 | 14-05-10 08:51 |
| איזה מצבר מתאים לפיאט פונטו ספייס ? | maximmm | פונטו - טכני | 2 | 27-02-10 15:39 |
| איזה שמן ואיזה נוזל קירור לשים לPunto HGT ? | y_s | פונטו - טכני | 4 | 02-01-10 10:55 |
| איזה נוזל קירור לפונטו? | shakedd | פונטו - טכני | 1 | 17-12-08 00:28 |
| איזה דלק מתאים לאונו 93? | פורום הגראז' | 14 | 24-01-07 03:10 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד