![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
נושא אהבה, עזרה מחהר'ה המנוסים
וואלה אחים שלי אני גמור
במשך שנה ו7 היה לי בחורה הכי מותק שיש, הייתי הראשון שלה הכל טוב ויפה בחודשיים האחרוניםן התנהגתי אליה לא יפה, הרבתי לצאת עם חברים ולא איתה.. קיצ'ור אני לא בסדר לפני חודש דיברנו באיזה פארק והיא החליטה שהיא רוצה הפסקה ממני, לחשוב על הכל.. בא איזה מישהו מהבסיס שלה שגר לידה קפץ על המציאה והתחיל איתה.. היא הביאה אותו לבית שלה, הלכה אליו יצאה איתו.. וכל זה שאני לא יודע כלום ולא עושה כלום אם אף אחת אחרת (הלוואי והייתי יכול נשבע לכם) מה אני עושה במצב הזה? ללכת אליו כמו גבר ולדבר איתו שיעזוה אותה, אחרת ?! או שהכל תלוי בה מה שהיא תחליט כל הדבר הזה עולה לי מזה ביוקר.. אני אמור להתייצב במילואים היום ואני נפקד אךך שיהיה טוב ב"ה ה' תעזור לי בבקשה אנא ממך! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
נשאר לך רק לשבת ולחכות.
לך למילואים, תחזור עם ראש יותר נקי.
|
|
|
#3 |
|
מנהל
|
יש לי פתרון אחד ויחיד שלך בקשר אליה ואני אצוטט את דברי אלירז שדה (האח הגדול 2)
"תתקדם... !!!"
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
מנש +1!!!
מסכים איתך בכל מילה!!! זה תירוץ טוב בשבילה בשביל להיפרד! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
מנש היקר
תבין ***, הבחורה הזאת היא מיוחדת במינה.. והיא לא ידעה כלום עד שהגעתי אליה.. היא ילדה טובה ושכחתי כמובן לציין שזה לא רק בגלל החברים (אם כי הסיבה העיקרית), דיברתי אליה לא יפה לפעמיים.. וזרקתי זין על הקשר.. וואלה היא צודקת *** מה אני יגיד לך.. אם הייתי חושב שאני צודק, הייתי אומר כוסאמא שלה שתלך לחפש.. אבל במקרה הזה אני אשם, וכנראה שהגיע לה מעל הראש כבר לגבי הסקס.. הוא היה מדהים, מהבחינה הזאת אין בעיה ברוך השם חמסה חמסה חמסה דיברנו היום, לגבי מה קורה הלאה, היא אמרה שהיא מבולבלת ורוצה לחשוב על זה עד שישי שנשב ונדבר על הכל.. וככה יהיה וואלה אחים יקרים שלי מה אגיד לכם מכל הלב.. אני בחור עם כבוד, ובאמת שבחיים לא הייתי יורד למצב כזה.. אבל במקרה הזה אפשר להגיד שכמעט התחננתי אפילו שנחזור.. שתחשוב ומה שיהיה יהיה מה אני יכול לעשות?!?! אני עשיתי את הכל.. אני מבואס כמו שבחיים לא הייתי מבואס, אבל מה שיהיה ובבעזרת הקדוש ברוך מלך המלכים יעזור לי ויהיה בסדר ונחזור אמן ואמן.. תחזיקו לי אצבעות.. אני יעדכן בשורות טובותתתתתתתתתת ב"ההההההההההההה !!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אחינו אל תשאר תקוע , באמת עדיף להקשיב לאלירז "תתקדם"...
אצלי זה גם קרה עם שתי אקסיות ואחרי חודש של פרידה הכרתי את אישתי ואחרי 4 חודשי חברות כבר התחתנו ואוטוטו יש לנו ילדה... תתקדם תזרום... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
..
חבר זה מאוד קשה מה שאתה עובר.
אבל רק זמן מרפא.. כל מה שיגידו לכה וימליצו לכה לא יעזור לכה. הכיע טוב למצוא הרבה עיסוקים כדי לא לחשוב אל זה. והכי חושב לא להראות לה שאתה סובל .. תזכור את המילים שלי אם לא תראה לה שאתה סובל אך פעם ב.. יצא שתתראו היא תחזור עליכה ואז ההחלטה כבר שלכה לקבל אותה או שלא.. אם תציק לה עכשיו זה בטוח יהרוס. ככל שיעבור יותר זמן שאתם לא ביחד הסיכוי ישהיא היתה אם משהוא אחר גדול יותר... ואל תחשוב שאתה תוכל לסלוח לה אפילו שאתה אוהב אותה.. המצב לא נעים תהיה חזק.. ולהפך המילואים זה משהוא טוב ובכלל כל עיסוק חדש שעכשיו תעשה יעזור לכה דוגמת חדר כושר לימודים כל שהם יעזור לכה לצאת יותר מהר מהדכאון שאני מאמין שיש לכה... בהצלחה חבר אל תדאג הזמן מרפא |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
והיא אומרת תשמע את השיר The Kinks - You Really Got Me
מחקו את מה שכתבתי לך לא משנה
תשמע כתבת שהיא כבר יוצאת עם אותו אחד זה נקרא לחשוב? אם לוקחים פסק זמן אמיתי אבל לא חרטא אז שני בני הזוג חושבים למה הקשר נדפק ולא הולכים לצאת עם אחרים מבחינתי זה בגידה חברה שלי פה לידי ראתה במחשב הנייד מה שכתבתי לך היא אמרה לי ואני מצטט: "למה אתה מניאק?" ואפילו נתנה לי צ'פחה על הגב אבל היא אומרת בעצמה שתזרוק אותה ואני מצטט אותה עוד פעם: "תרשום תרשום לו שהיא שווה כקליפת השום" ואז היא נזכרה "אה בעצם היא נפרדה ממנו חוצפנית" אני אומר גם אם תחזרו הקשר הזה מועמד לכישלון כי האמון בינכם כבר נהרס בכל מקרה אני הייתי נותן לה בעיטת וולה מחזיר אותה ביחד עם הנבחרת הצרפתית לריווירה אבל זה לשיקולך. נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 23-06-10 ב 01:28. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
כשהיתה איתה - אתה היית עסוק במשהו אחר. כשהלכה - פתאום נפל האסימון.
איפה היית כשעוד היה לזה צ'אנס ? על טעויות (אם בכלל) משלמים. כנראה שה"הפסקה" היתה רק תירוץ - והיא הבינה שטוב לה להתקדם הלאה. מה אתה יכול לעשות ? כנראה שלא הרבה. 'לדבר' עם החבר? תשאיר לטוני סופרנו. מציע שתרגע ומיד, לך למילואים - זה ניקוי ראש מצויין. להיות נפקד בגלל בחורה זה כמו סרט רע של אבי ביטר. ואבי ביטר זה רע... והכי חשוב קח את העסק בקלות - בסוף תמצא מישהי אחרת ובתקווה הלקח שלמדת יסייע לך עם הבחורה הבאה, או הבאה אחריה או הבאה שאחרי הבאה שאחריה וגו'. מה שלא תעשה - אל תתקשר לקודמת מהמילואים - זה יהיה גרוע עוד יותר. אם בכלל, נסה לדבר עם הקודמת כשתשוב מהמיל' ואולי היא תסכים להקשיב. בכל מקרה, אתם צעירים ועוד 5 שנים לא תזכור מזה כלום. צבור ניסיון בינתיים..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
למנש, לא מבין למה מחקו את התגובה הקודמת ?!?!
תראה, זה שהיא יוצאת עם המישהו הזה, זה שאחרי שרבנו.. שלחתי לה סמס אכזרי (טעות מצידי) שתלך עם מי שהיא רוצה נמאס לי ממנה.. והיא עשתה ככה.. מסתבר ועדיין היא אומרת שאין לה איתו כלום.. הוא ניסה לנשק אותה והיא לא הסכימה.. והשיחות שלה איתו זה עליי כל הזמן.. ככה לפחות היא אומרת "רקובי" - המשפט הראשון שלך בעצם מסכם את הכל, ככה בדיוק קרה . אתמול בבוקר חיכיתי לה בבסיס שלה.. ושהיא ראתה אותי דיברנו והחזקנו ידיים.. היינו הכי צמודים שיש.. התחבקנו.. התנשקנו.. וראיתי שהאהבה בינינו קיימת.. והריב הזה היה הכי מטופש שיכול להיות.. לא בגדתי בה, הרבצתי לה, גנבתי ממנה, עשיתי משהו שאין בו "אל חזור" בערב דיברנו איזה שעה והחלטנו דבר כזה.. היא מבולבלת ורוצה להיות סגורה על עצמה, אז עד יום שישי לא מדברים.. ובשישי נפגשים ומדברים על הכל.. ואז נראה לאין פניה מועדות אני מבחינתי עשיתי באמת מעל ומעבר.. כל השאר תלוי בה.. ואני מקווה שה' יהיה איתי ב"ה והכל יהיה איך אומרים " זה לא נגמר, עד שזה לא נגמר" אני מקווה לטוב אחים שלי... שיהיה בשורות טובות אמן |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |