![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו 75
|
שלום, בכוונתי לקחת את הרכב הבא לבדיקה מחר:
קישור למודעה באתר יד2 ורציתי לקבל המלצות על מכון לבדיקות לפני קניה באיזור חדרה. בנוסף, אני קצת מתקשה להבין על איזה דגם מדובר ומה המחירון שלו. אם בודקים לפי שם הדגם ברשיון הרכב (S) במחירון יד 2 אז אמורים להיות לו שני חלונות חשמל כאשר בפועל אין לו בכלל (קישור לדגם במחירון). בנוסף, במחירון לוי יצחק אין בגלל דגם בשם "S" אלא רק "S60". מה קורה כאן? תודה רבה מראש |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
לגבי החלונות עקב חוסר ידע בדגם הנל אני לא יודע לענות על השאלה הזו , בטח יבואו אחרי ויפתרו את הבעיה הזו, אבל הייתי מחכה לתשובה על מנת לראות שלא תיהיה איזו שהיא השפעה על המחירון \ דגם אחר עם מחירון אחר כדי שתדע שהמחיר שאתה משלם הוא מחיר טוב ושההפרש מהמחירון יהיה על מנת לשלם על הריג'קטים
בקשר למכון הבדיקה יש כמה מקומות שאני ממליץ עליהם הראשון שהוא הכי טוב אבל רחוק הוא "המבדק" בהרצליה , אמנם רחוק אבל שווה את זה. השני (אם אנחנו נשארים באזור חדרה) מכון רישוי אלישע שבאזור התעשייה. השלישי שעבר מקום בחדרה אז אני לא נעול על המיקום שלו - קומפיו טסט חדרה. בהצלחה!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
תודה בנץ
לגבי המכון בהרצליה- לצערי זה לא יתאפשר כי יש גם עבודה להגיע אליה אחרי הבדיקה (אגב, אם כבר מדברים על זה- כמה זמן לוקחת בדיקת רכב מלאה?)
לגבי הדגם- בהחלט מסכים ולכן גם העלתי את השאלה כאן עכשיו (אולי אעלה גם בתפוז אם אראה שרפי ישן צהריים |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
פוניוטס היווני
שמע אני מכיר את הדגמים האלה לא יתכן שלא יהיה לו חלונות חשמליים 1. יכול להיות שהם לא עובדים אצלו 2. זה לא הדגם S כוונה לסטנדרט 60 כ"ס? אין ממש אופציות אחרות אם הייתי רואה תתמונה של האוטו היה עוזר לי שמתי לב שבעלות קודמת הייתה השכרה חשוב לבדוק את העניין. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
אתמול ראיתי את הרכב
*אין* לו חלונות חשמל.
בדקתי את עניין ההשכרה. לדבריו של הבחור הוא היה בהשכרה רק 20K קילומטר ראשונים (והאוטו נראה טוב מספיק בשביל שיהיה סיכוי שזה קרוב לאמת). מבחוץ זה פונטו MK2 סטנדרטי בצבע זהב. יש לרכב שתי כריות אוויר ו ABS (מצויין ברשיון הרכב), אין נעילה מרכזית. הבחור טוען אבל שאין לו הגה כוח (בSX75 שלי שנת 96 קל להבחין בזה שאין הגה כוח. לא ממש הצלחתי להבחין אם יש או אין הגה כוח בדגם הספציפי הזה). |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
מצטער להגיד לך אני לא ראיתי דגם כזה בלי חלונות חשמל
מה היה לו ידית כזאת שמסובבים את החלון? רוב המכוניות האלה שאני מכיר יש בהם הגה כח אבל יכול להיות שבכמה אין סתם לדוגמא ראיתי עכשיו ביד 2 בדיוק אותו דגם של אוטו מהסתכלות על ההגה אני יוכל להגיד לך בכמעט 100 אחוז שהוא רגיל תבדוק את הדגם ברישיון רכב נשמע לי לא הגיוני הסיפור הזה עם החלונות בכלל הייתי ממליץ לך לקנות SX הפרש הכסף הוא מזערי רמת איבזור יותר גבוהה עם לוח שעונים נורמלי נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 15-05-10 ב 17:28. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| המלצה לגבי מכון הטסט בכפר סבא? | lrl23 | בעלי מקצוע | 0 | 16-04-09 14:57 |
| מבקש המלצה על מכון קרבורטור לאונו 70S | שמואל | בעלי מקצוע | 4 | 09-02-09 22:49 |
| המלצה על מכון קרבורטורים | eli188 | אונו - טכני | 5 | 02-09-08 21:30 |
| המלצה על מכון בדיקה בתל-אביב - הרצליה | MBIL | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 12-07-08 20:55 |
| המלצה על מכון בדיקה בחיפה | omrit | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 12-07-08 12:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד