![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
רכישת רכב (פונטו ספייס 01)
היי ,
רכשתי מאדם פרטי רכב מסוג פיאט פונטו ספייס 2001 גיר רגיל . כרגע הקילומטרז' עומד על 154,000 . בסוף הבדיקה נרשמו מספר תקלות מזעריות ולא משמעותיות. בסעיף מנוע נרשם "לא תקין" והאבחנה הייתה ואני מצטט" נזילות שמן מנוע באיזור פולי מנוע, רטיבות שמן על גוף בלוק מנוע . סימנים של פירוק סעפות , סדק בצינור יניקה גזאי אגן שמן , לברר היסטוריה של תיקון. לאחר מכן הלכתי למוסך המרכזי של פיאט לברר היסטוריה של האוטו . ושמה התברר שהרכב טופל אך ורק במוסך המרכזי של פיאט- שזה אומר טיפול כל 20 אלף בזמן וכו'. לאחר מכן עשיתי סיבוב על הרכב והרכב היה נראה תקין וטוב והחלטתי לרכוש את הרכב. לאחר 900 קילומטר ופחות מחודש הרכב הרכב התחמם לי בעמידה ולא בנסיעה. ניגשתי למוסך המרכזי ושמה נאמר לי לאחר בדיקה מקיפה, שלראש מנוע נדרש שיפוץ והתיקון יעלה 3000 שקל . חשוב לציין כשהרכב הגיע למוסך המרכזי לתיקון היה שמן FULL במנוע, היה מים ברדיאטור ולי לא היה ברור מדוע הרכב מתחמם. לאחר התיקון לא התגלתה בעיה במערכת הקירור והרכב עד היום נוסע טפו טפו בלי בעיה. אני מבקש את חוות דעתך המקצועית ממה הרכב התחמם והאם היה סיכוי לעלות על זה בבדיקה ? האם לי סיכוי בבית משפט לתביעות קטנות ?? ואם תוכל לעזור לי עם המוסך אני כבר ניסיתי את רב הדרכים לקבל מהם את כספי בחזרה. . נערך לאחרונה על ידי נתי5050 : 07-12-09 ב 22:10. סיבה: טעות בכמה נתונים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
בדיקת הרכב לפני קנייה
תוצאות בדיקת הרכב טובות לזמן הבדיקה ואם הרכב לא התחמם בזמן הבדיקה, אף אחד אינו יכול לדעת שכעבור כחודש ו 900 ק"מ תפרוץ תקלת התחממות הרכב שכנראה גם גרמה לתקלת ראש המנוע.
במקרה זה המכון/מוסך הבודק באמת שאינו רשלן ואינו אשם בתקלה ולדעתי אין אפילו כל טעם בבוררות. בכל מקרה, למענך, יש לבדוק היטב מה גרם להתחממות המנוע וביחוד אם מאורר הרדיאטור פועל בשתי מהירויותיו ובכוון הנכון. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
שאלה שקשורה לנושא:
אם אני ערני בקשר למה שקורה בשעונים, ז"א אני תמיד מסתכל על השעון חום! אני חסין מפגיעת ראש מנוע מהתחממות? ולבחור ששאל, ייתכן שהייתה נזילה איטית של מים ועם הזמן לא היה מספיק נוזל קירור - מה שגרם לחימום המנוע ולפריצת הראש! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
לא חסין - אבל אתה מקטין את הסיכוי.
אני מכיר פונטו שעכברים כרסמו קצת את אחד מצינורות המים והוא התפוצץ באמצע נסיעה. למרות שהאוטו נעצר מייד בשוליים עדיין היה צריך לעשות לו ראש מנוע
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התלבטות לפני רכישת ספייס | aviergaz | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 10-10-09 14:22 |
| עזרה בייעוץ רכישת פונטו ספייס | mr_sher82 | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 17-08-09 22:08 |
| עצה לקראת רכישת פונטו ספייס 2001 ופיענוח תוצאות בדיקה | talsha | פונטו - טכני | 9 | 28-05-09 01:21 |
| בבקשה עזרה לפני רכישת פונטו ספייס | Carioca | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 10-03-08 22:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד