![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
רעידות בפונטו 97 S55 1.1
שלום לכולם.
רציתי לשאול, שאלה אולי קצת מפגרת, אבל רק כדי להיות בטוח. האם רעידות בפונטו 97 1.1 במהירות 105 קמ"ש נורמלית? סה"כ אני מודה כמובן לעובדה שזה אינו אוטו מרוצים אבל האם זה נורמלי שכבר במהירות כזו האוטו רועד? או האם זה לא אמור להיות ככה וזה אמור לסחוב עוד קצת מה שאומר שכלל הנראה נדרש כיוון פרונט? תודה לעונים. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אילו רעידות? בהגה? בזמן בלימה? מכיוון המנוע?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
ממ קצת קשה לי להצביע בדיוק על מה רועד כי אני לא מכיר את המצב, ובגלל זה גם השאלה, אבל בגדול כל האוטו מתחיל לרעוד.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
1) איזון גלגלים
2) כיוון פרונט 3) משולשים קדמיים . מהזול ביותר ליקר ביותר . אחד מהם יתן פיתרון (במידה והבעיה לא בגלגלים) עמית
|
|
|
#5 |
|
Member
|
תודה עמית
הצמיגים חדשים, משולש קדמי ימין הוחלף יום שני, בשמאלי אין כל בעיה, אז ככל הנראה הבעיה באיזון הגלגלים או כיוון פרונט? האם הדבר באמת לא אמור לקרות במהירות כזו למרות נפח המנוע הקטן? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
לי יש רכב זהה. ורעידות נגרמו רק מהדברים הנ"ל . כמובן איכות הצמיגים משפיעה על יציבות הרכב וכמובן גם על הרעידות . אין שום קשר בין נפח המנוע ליציבות הרכב .
אצלי קיימות רעידות במהירות נמוכה בגלל משולש תקול אבל כאשר המהירות גוברת הרכב מתיצב . עמית
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
צטט:
למה החלפת משולש, מה היה לקוי בו? אם החלפת לצמיגים חדשים, החלפת משולש לא כדאי לבצע כיוון פרונט בכל מקרה בשביל השקט הנפשי? כיוון פרונט אמורים לבצע לאחר פירוק אחד מימכלולי הפרונט (משולש, בולם, תפוח, וכו') בפונטו הכיוון הוא די פשוט ולא מסובך כנס למכון כיוון פרונט לביצוע העבודה, אם יש לך עוד כל מיני רעשי נסיעה כתוצאה של וויברציות יתכן מאד שגם הם יעלמו לאחר הכיוון.
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
מה הייתה הבעיה במשולש? להגיד לך בדיוק אני לא יודע, המוסכניק שלי רק הראה לי את החדש ומה שאמור להיות, וראו הבדלים משהו בחיבור שלו, אני לא מבין בזה כל כך טוב שאני יודע מה הבעיה.
כמה אמור לעלות בערך כיוון פרונט? האוטו פשוט אחרי טסט ואם זו הוצאה כבדה מדי אני ימתין איתה עוד קצת כי גם ככה אני מגיע למהירויות שכאלה לעיתים די רחוקות. כמו כן יש למישהו המלצה על מכון אמין וטוב לביצוע כיוון פרונט באזור חיפה והקריות? נערך לאחרונה על ידי שגיא ישראל : 18-04-09 ב 20:16. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רפידות אחוריות בפונטו HGT - גומיות לא מובנות | פיליפ | פונטו - טכני | 11 | 23-03-09 00:41 |
| בעיות של רעידות חריגות בפונטו ספייס 2003 | AlteX | פונטו - טכני | 7 | 26-01-09 21:40 |
| רפידות בלם, נוזל קירור, ומשאבת דלק בפונטו 99 | Ofir | פונטו - טכני | 6 | 23-11-08 21:36 |
| רעידות בפונטו ELX80 | puntoGT | פונטו - טכני | 14 | 03-08-08 21:43 |
| רעידות רגעיות בעמידה בפונטו ספייס 03 | yariv | פונטו - טכני | 29 | 14-01-08 00:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד