![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
פרוייקט אונו
דבר ראשון מצטער שאני לא מגיב פה הרבה שחכתי בכלל מהאתר והוא נעלם לי אז עד שמצאתי לכח לי הרבה זמן,עכשיו בקשר לשאלה.
מה אתם ממליצים לשפר באונו רק מנוע לא יופי אול ירק ג'אנטים. תודה לעוזרים. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
ליאור,
אלא אם אתה קונה את דגם הטורבו, אין טעם להשקיע יותר מידי.. דאג למצב מכאני טוב של הרכב. דברים כמו צמיגים איכותיים, בלמים ובולמים תקינים יעשו את כל ההבדל, מנסיון. אין טעם להיכנס לשיפורי מנוע מיותרים לדעתי... מבחינת יופי, זה עניין של טעם. וכאן רק אתה מחליט... |
|
|
#3 |
|
Guest
|
אתה יכול להשתיל מנוע של אונו טורבו, ואני חושב שאדי אמר פעם שאפשר גם מנוע של פונטו 1600 (אבל אני לא בטוח).
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
האוטו הוא 1400 5 דלתות,הרכב של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] והוא חדש לגמרי,בגלל זה חבל לפספס,מנוע אונו טורבו הוא מנוע 1300 הוא לא קצת עגלה?
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
מכיוון שהאונו טורבו יוצרה במקביל לאונו 1400 הייתי מניח שיש הבדל ביניהם, אבל בוא אני אמנה לך כמה:
1. הזרקה רב נקודתית באונו טורבו, לעומת הזרקה חד נקודתית באונו 1400. 2. מגדש טורבו באונו טורבו, לעומת אין מגדש באונו רגילה. האונו טורבו במצבה המקורי מפיקה 118 כוחות סוס, לעומת 72 באונו 1400. אני מניח שהבנת את התמונה. |
|
|
#6 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
מנוע וגיר של UNO TURBO יכולים להגיע לאזור ה 6-7 אלף.
בנוסף תצתרך הזרקה+בלמים+קפיצים+בולמים, (זה רק להתחלה אחרי זה כבר אפשר להתחיל "לשחק" עם המנוע) |
|
|
#8 |
|
Guest
|
תודה לעוזרים.
אולי בקרוב זה יצא לפועל |
|
|
#9 |
|
Guest
|
ליאור ידידי התמזל מזלך...
אני מוכר חלקים של אונו טורבו במצב מעולה... כמכור קשות לאונו טורבו וכאחד שהיה בעלים של כמה וכמה כאלה {האונו טורבו הצהובה אם שמעת עלייה}יש לי חלקים בשבילך. נאמר למעלה גיר ומנוע 6-7 אלף...אני ב5.5אלף בלבד נותן לך כמעט הכל: מנוע 1300 מחוזק,סעפת יניקה,מזרקים אונו טורבו מקוריים/מזרקים מרסדס 300cc,צמת הזרקה,מחשב הזרקה,אלטרנטור,טורבו,רדיאטור,אינטרקולר,איירפלומטר, פורק ועוד... אם אתה מעוניין צור קשר בה"פ או ב 0528444765 מהמרכז.. אה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ושבחיים אל תשווה בין אונו רגילה לטורבו.... |
|
|
#10 | |
|
Guest
|
צטט:
בכול אופן אם החלקים ישארו אצלך עוד קצת זמן יש מצב שהם יהיו אצלי. אני יצור איתך קשר בהמשך בקשר לחלקים. |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד