![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| תמונות וסרטונים מאירועי המועדון מפגשים, טיולים ואירועים נוספים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
תמונות מפגש מועדון פיאט והשקת פיאט 238 Camper - ה-12 בספטמבר 2008
היה ממש אחלה.
נחמד היה לפגוש את כל האנשים שוב ואת המשורר בפעם הראשונה. ההשקה הזכירה לי מפגש עם טרנספורטר קמפר אי-שם בארה"ב, אני מאוד אוהב את הגישה של "הכל נכנס ברכב ויאללה בואו ניסע". כל התמונות כאן: http://s302.photobucket.com/albums/n...view=slideshow הרגישו חופשי לצרף לכאן את התמונות שאתם צילמתם. הנבחרות: רפי לין, האיש והפיקציה. (המשורר לא האמין שהוא באמת קיים) ![]() גילי, האיש והמועדון. ![]() הסמב"צית ![]() המשורר ![]() השקת פיאט 238 Camper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() חוגגים יום הולדת ![]() זינזאנה ![]() ועוד כל מיני ![]() ![]() ![]()
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 13-09-08 ב 11:24. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
>>תמונות המפגש<<
הועלה ע"י שרת imageshack תגובה 1 מתוך 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
נערך לאחרונה על ידי stio : 13-09-08 ב 13:26. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
|
>>תמונות המפגש<<
הועלה ע"י שרת imageshack תגובה 2 מתוך 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
נערך לאחרונה על ידי stio : 13-09-08 ב 13:26. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
|
>>תמונות המפגש<<
הועלה ע"י שרת imageshack תגובה 3 מתוך 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
נערך לאחרונה על ידי stio : 13-09-08 ב 13:27. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
|
>>תמונות המפגש<<
הועלה ע"י שרת imageshack תגובה 4 מתוך 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
נערך לאחרונה על ידי stio : 13-09-08 ב 13:33. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גיא ורענן - תודה על התמונות.
נ.ב, רובי, תתחדש על הצ'כית - מתי רואים? מתי מצלמים?
|
|
|
#7 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
זה לא שלא האמנתי שהוא קיים, פשוט חשבתי שהוא בגובה 3 מטרים, רגליים הידרופנאמטיות ובמקום ידיים- ראצ'טים...
היה ממש נחמד לראות ולהכיר את האנשים שמעבר לכינויים בפורום, להכיר דמויות מעולם הרכב כמו רפי-לין וצביקרבורטור, לשבת (לעמוד) על כוס קפה עם רענן (שבאותו מפגש לא היה כ"כ רענן עקב מחסור בשעות שינה) ובכלל, להיות מוקף בפיאטים... מזגן נחמד- (לשיר כמו-פרפר נחמד) פיאטים בכל הנפחים חנו מולי ביום קיץ חמים הביאו לי במתנה חולצה ובורקס גבינה ואז כולם נסעו להם כי החולצה נדבקה להם לגוף... אז בוא אלי קמפר נחמד הרם נא את בלם היד רענן- עוד קפה אחד ??? התייבשו בשמש החמה רצו לשתות -רצו אל השולחן הם אכלו קצת -שמעו סיפור על הקמפר של מר בחור ואז- כשדובר על העוגה GT ו-1100 גנבו ת'הצגה... אז בוא אלי קמפר נחמד...
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 13-09-08 ב 13:25. סיבה: צריך להצדיק את השם, לא? |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 22:29 |
| תמונות הטיול של מועדון פיאט ישראל לרמת הגולן, 3.5.2008 | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 20 | 08-12-08 14:13 |
| מפגש מועדון פיאט, 12.9.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 89 | 16-09-08 17:19 |
| טיול מועדון פיאט, 15.3.2008 - דרום הארץ. | gilgil | פעילויות המועדון | 20 | 11-03-08 23:49 |
| מפגש מוצלח של מועדון פיאט, והשקת פיאט 124 ספיידר. | מועדון פיאט ישראל | 50 | 25-05-07 22:24 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד