![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו hgt
|
תוצאות דיאגנוסטיקה hgt
בעקבות גמגומים של הרכב פניתי למכון הזרקה וקרבורטורים כאן באשדוד כאשר הכוונה הייתה לעשות ניקוי מצערת.
לאחר שבעל העסק העלה טורים ושמע את הגמגום, הגיע למסקנה שזו בעיה חשמלית ושאין צורך לעשות ניקוי. לאחר שביקשתי להתחבר למחשב הרכב, הסתבר שחיישן נקישות תקול. או כהגדרת המחשב 0325 knock sensor circuitא. האם חיישן כזה תקול יכול לגרום לגמגומים בהתחלת נסיעה? ב. מחיר החלק? ג. מה בדיוק מיקומו ברכב והאם זה סיפור להחליפו לבד? תודה חברים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מומחה טכני
הגלגלים שלי: AR 164
|
P CODE 0325- אכן מדבר על חיישן נקישות.
כן, חיישן נקישות יכול לגרום לזיופים בעבודת מנוע, עקב תפקידו (איחור הצתה + השפעה על תערובת). ממוקם בבלוק מנוע, בערך באמצע , לדעתי מאחור. (כיוון קיר האש) מחוזק לבלוק מנוע על ידי בורג עם ראש 13. ישנו מומנט סגירה דרוש לחיישן זה. מחיר- לא יודע, תדבוק ב EPER או ב חנויות חלפים. לערכתי - 350-500 ש"ח
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו hgt
|
ביררתי אצל סודאי, 993 ש"ח לפני מע"מ
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תוצאות בדיקה hgt | yaniv hgt | פונטו - טכני | 8 | 24-05-08 01:01 |
| מבקש המלצה למוסך שעושה דיאגנוסטיקה למחשב רכב | פורום הגראז' | 2 | 24-07-07 17:14 | |
| ספייס SX 2003 - בעית דיאגנוסטיקה | פורום הגראז' | 14 | 10-02-07 20:21 | |
| פונטו HGT - תוצאות בדיקה והיסטורית הרכב | פורום הגראז' | 18 | 06-11-06 20:02 | |
| מפגש מועדון פיאט 22/7/05 - תוצאות | מועדון פיאט ישראל | 9 | 13-08-05 17:42 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד