![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
מחפש לקנות רכב (פיאט בראבו )
שלום לכולם
(אני חדש פה) אני מחפש לקנות רכב...שיהיה אמין זול ואחזקה זולה (יחסית) היום ראיתי פיאט בראבו מודל 97 שמורה(פרטית) יד 3 130,000 ק"מ אוטומטית (ח"ח ה"כ וכו'...) לא עברה תאונות...בקיצור, נתונים די טובים (עדיין לא לקחתי את האוטו לבדיקה. העבר של האוטו... עוד חודש מסתיים הטסט לא מזמן האוטו עבר טיפול 10,000 לפני כמה חודשים שיפצו גיר (טוענים שעלה בסביבות 6,000 ש"ח) לגביי המזגן?! אז ככה, מקרר ממש טוב, אבל את החימום ניתקו (לפי מה שהבנתי, עקב איבוד מים) תיקון עולה בסביבות 700ש"ח(לפי מה שבעל הרכב אומר לי). שאלתי היא כזו.... האם האוטו אמין וזול לאחזקה??? האם יש לרכב "מחלות" שחוזרות על עצמם???? האם לפי הנתונים כדי לקנות?????? (המחיר שבעל הרכב דורש הוא 19,000ש"ח???? תודה מראש |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
בראבו
הגיר האוטומטי בבראבו/ה הנו יפני מתוצרת AISIN ואישית איני אוהב אותו ואני מעדיף מאוד את הגיר הידני שהנו מהנה מאוד וגם נסיעת הרכב טובה יותר, לטעמי.
קשה למצוא ולהשיג בראבו כי הן מבוקשות מאוד ונמכרות קצת מעל המחירון. החימום בוטל עקב נזילת מיים מרדיאטור החימום הפנימי ולהערכת התיקון יהיה יקר יותר מ 700 ש"ח. אם גיר אוט' מתאים לך והרכב במצב טוב אז קנה אותו. אם אתה מאזור המרכז אז תוכל להתייעץ לגבי המכונית ועלות תיקונים שיתגלו בבדיקה, עם חבר המועדון חיים שהנו מנהל מוסך מורשה פיאט "שמשון" שביהוד טל' 03-5360748. בברכה - רפי לין
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד