![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
ייעוץ לפונטו גרנדה 07 עם רשימת תקלות מבדיקה
לקחתי היום את הרכב הנ"ל לבדיקה, שנת 2007, מנוע 1400 עם 88 אלף ק"מ ומדובר על יד רביעית. רשימת התקלות שקיבלתי די הפתיעה אותי ואת המוכר, אך הידע שלי מוגבל בנושא.
*נזילות מים מהמצנן, מותח רועש *לתקן זוויות היגוי *צלחות בלמים שחוקות (לא בוצע פירוק גלגל) *החלפת צמיגים *תושבת תיבת הילוכים פגומה מלבד התקלות האלה הרכב נמצא כ1500 ק"מ מטיפול 90 אלף גדול וממה שהבנתי ממידע באינטרנט גם החלפת רצועת טיימינג נדרשת באותו מועד. מחירון משוקלל הוא 26 אלף ש"ח, המחיר שהוא דרש הוא 23 אלף, המחיר שקבענו לפני בדיקה הוא 21 אלף אחרי שזיהיתי את הבעיה בצמיגים והטיפול 90 אלף הקרוב. אני לא רוצה ליפול לבור ללא תחתית מבחינת תקציב, האם רשימת הטיפולים, הטיפול ורצועת הטיימינג יעלו יותר מ5000 ש"ח? האם קניית הרכב תיחשב כסיכון לא משתלם לדעתכם? גילוי נאות, אני בא מתחום הקטנועים וזה הרכב הראשון שאני רוכש. אשמח לדעות לגבי עלויות צפויות והאם שווה בכלל להתעסק עם הרכב. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
*נזילות מים מהמצנן, מותח רועש - מהיכן הנזילות? במקרה הגרוע זה צינור ו/או מצנן. 1000 במקרה הגרוע, כנראה פחות.
*לתקן זוויות היגוי - כיסוי תחת , כיוון פרונט בעלות נמוכה. *צלחות בלמים שחוקות (לא בוצע פירוק גלגל) - כיסוי תחת של מכוני בדיקה. לא פתחו, לכן רושמים כחשוד. *החלפת צמיגים - כמה צמיגים? מדוע צריכים החלפה? *תושבת תיבת הילוכים פגומה - החלפת בוקסת גומי. לא יודע כמה בפונטו, אבל מאות בודדות מאוד. בקיצור - לגילו של הרכב, ובהתחשב ביד הרביעית, נשמע סבבה לגמרי. גשו יחד למוסך מורשה (ולצמיגאי) ובקש הצעת מחיר לתיקון כל הדברים האמורים וכן לטיפול המתקרב, כולל טיימינג. הצעת המחיר תשמש אותך כבסיס למשא ומתן על מחיר הרכב, כי זה המחיר המקסימלי שתצטרך לשלם עבור התיקון. אפשר להתפשר כפי ראות עיניכם. בהצלחה. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
תודה רבה שמר, עזרת לי!
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ לגבי סחיבה של פונטו גרנדה ידנית 1.2 | rosroy | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 03-04-14 11:10 |
| ייעוץ לגבי גרנדה פונטו 2008 ידנית | bigbosf | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 04-01-13 19:41 |
| רשימת פיוזים | ארילו | פנדה - טכני | 2 | 19-08-12 05:27 |
| ייעוץ לגבי HGT | Aceco | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 15-12-10 19:35 |
| ייעוץ ברכישת פיאט פונטו גרנדה רובוטית 2007 | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 05-01-10 20:51 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד