![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: punto mk1
|
עזרה : רדיו דיסק לא עובד
שלום לכולם,
ברשותי פיאט פונטו 1998 לפני כמספר חודשים קניתי רדיו דיסק של פיונר ( דגם DEH-4550BT ) אתמול בהמהלך נסיעה הרדיו דיסק פשוט התכבה. בדקתי את החיוט והוא מחובר טוב. לאחר בדירה שמתי לב כי גם הפיוז של הרדיו דיסק נשרף אך לצערי הוא עדיין לא עבד חיפשתי בתיבה של הפיוזים (שמתחת להגה ) ולא ראיתי שם פיוז (או לפחות את הציור) של הרדיו דיסק הייתי שמח אם מישהו יגיד לי אם יש שם את הפיוז של הרדיו דיסק או שיש עוד תיבת פיוזים ואם כן באיזה פיוז מדובר. תודה רבה, רותם. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
בפונטו 98 שלי ישנו פיוז שאחראי לרדיו, לשעון הדיגיטלי ולשקע המצת. אם גם אצלך כך (לא כתבת מה הדגם המדויק שלך),
האם שקע המצת והשעון הדיגיטלי עובדים? אם לא, חפש את הפיוז השרוף, שאמור להיות 15 אמפר (כחול) איני זוכר כרגע את מיקומו המדויק, אבל אם לא תמצא, אוכל לבדוק מחר ולהגיד לך היכן בדיוק נמצא.
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
הדגם הוא 60S לפי מה שזכור לי...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
לא ידוע לי אם בדגם הנ"ל יש שעון דיגיטלי בשנתון הספציפי הזה.
בכל מקרה, אם יש, אני מניח שמחובר בדיוק אותו הדבר כמו אצלי. ושאם אין, אז המצת והרדיו חולקים פיוז משותף. בדוק אם המצת פועל.
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
המצת פועל טוב....
זה אומר שהלך הרדיו דיסק? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
זה יכול להגיד כמה דברים.
תבדוק את הפיוז שנמצא על הרדיו עצמו, תבדוק ששום חיבור לא התנתק מהרדיו, ותבדוק אם הרדיו מקבל מתח תקין בעזרת רב מודד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה (די דחופה) מגב צד נהג לא עובד + תמונה | komoto | פונטו - טכני | 3 | 08-12-13 11:42 |
| עזרה | מגב ימני לא עובד! | lior169 | פונטו - טכני | 10 | 26-11-12 01:52 |
| עזרה בהתקנת רדיו דיסק לאונו 1.4 | MaraeDiabat | אודיו | 2 | 04-09-12 00:56 |
| ניתקלתי בבעיה בהתקנת רדיו דיסק, עזרה בבקשה | פיליפ | אודיו | 10 | 03-07-08 11:23 |
| עזרה בקניית רדיו-דיסק לפיאט פונטו שלי! | Rotem | אודיו | 10 | 18-06-08 13:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד