![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט גרנדה פונטו
|
מחפש המלצה למוסך באזור עמק יזרעאל
שלום,
לפני טיפול 120,000 לגרנדה פונטו מחפש המלצות למוסכים באזור יוקנעם-חיפה-עפולה. האם יש מוסך לא מורשה מומלץ באזור שיוכל לחסוך לי כמה שקלים? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מוסך באזור חיפה
שני שרותי רכב (לא מורשה היבואן בהנהלת אבי) שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=706
המלצה עליו כאן: http://www.fiatclub.co.il/forum/show...%E1#post117039 בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
תודה רבה! ראיתי שהם לא מציינים בהתמחות שלהם את פיאט...
אין עם זה בעיה? מבחינת רכיבים וכו'? למשל עניין המים הורודים בפיאט שחייבים להיות פראפלו... יש כל מיני מוסכים שאין להם פראפלו וסתם דוחפים כל מיני שטויות |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מוסך
הכי פשוט זה לטלפן לאבי ולבדוק איתו ישירות את כל הפרטים שברצונך לדעת.
אפשרות אחרת, שאני מכיר, זה מוסכים מורשי היבואן: www.fiat.co.il/heb/services.aspx?area_id=3 נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו. בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
טוב, אז היום הייתי במוסך והנה מה שקרה:
בגדול, הביקור כלל טיפול 30,000 (אחרי 120,000 ק״מ שעברה הפיאט גרנדה פונטו שלי( והחלפת רצועת טיימינג ורצועת מנוע. מבחינת שירות - אדיב מאוד, אין מילים. אבי והעובד שלו הסבירו לי הכל ברוגע, בצורה נעימה ולא ניסו לדחוף לי טיפולים ושטויות! כמו בבית, באמת שירות מעולה. משך הטיפול נמשך כ-6 שעות, בעיקר בגלל העובדה שלא היה במוסך חלקים תואמים. למשל מסנן מיזוג אוויר שהם היו צריכים לקנות מבחוץ ושמן מנוע - אבי רצה בהתחלה להשתמש בשמן מנוע 5X30, ולאחר בקשה שלי נעשה שימוש בשמן 5X40 של חברת Rehinol שהובא במיוחד. חשוב להדגיש פה שהידע שלי ברכבים בסיסיים מאוד וההחלטה הייתה נטו שרירותית לאור הוראות היצרן, לא נראה לי שחריגה בנתוני השמן היא דבר מזערי. לאחר הסבר של אבי והפגנת ביטחון בעניין, נעשה שימוש במים כתומים של prestone לרדיאטור במקום פראפלו. הפילטר שמן שהוחלף היה מקורי של פיאט. מבחינת מחירים, אני לא יודע להשוות אז הנה פירוט תמציתי - חלקים: שמן מנוע - 120 ₪ מסנן שמן פיאט - 60₪ מסנן אויר - 60₪ 4 מצתים - 160₪ מסנן מזגן - 68₪ סט תזמון - 398₪ משאבת מים 208₪ נוזל קירור אתילן גליקול 108₪ רצועת מנוע - 68₪ עבודה: החלפת סט תזמון משאבה מים ורצועת מנוע 525₪ החלפת מסנן מזגן - 40₪ טיפול תקופתי - 210₪ האם המחירים סבירים? מעניין אותי מה יחס המחירים לעומת מוסך מורשה... שוב, סך הכל מבחינת אווירה ושירות - מצוינים. לגבי מקצועיות - אני לא כל כך יודע להשוות ולתת חוות דעת מקצועית על ההחלטות שנעשו, אשמח לשמוע גם את חוות דעתכם (למשל על השימוש בשמן והחלפת סוג המים ברדיאטור) בסך הכל, למרות השעות הרבות שבזבזתי שם, מרגיש לי מוסך אמין וטוב. ובכל מקרה, אני מעדיף יסודי ולאט מאשר חאפר מהיר... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
בושה למי ששם לך את המים האלה ברדיאטור, למה לחסוך על זה?
מה גם שגלון של פרסטון עולה אולי 30 שקל ולא הייתי שם אותו באף אוטו. חוץ מזה המחירים סבירים. נערך לאחרונה על ידי chesh : 17-02-14 ב 22:48. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| המלצה למוסך באזור רחובות | kats.peteril | בעלי מקצוע | 2 | 03-12-12 11:35 |
| הלך קלאץ'? צריך המלצה למוסך באזור פ"ת | Sufadev | פונטו - טכני | 17 | 10-09-12 21:10 |
| דרושה המלצה למוסך באזור פ"ת | Sufadev | בעלי מקצוע | 6 | 25-02-11 20:03 |
| המלצה למוסך מורשה באזור חדרה | דידו | בעלי מקצוע | 2 | 21-06-09 13:53 |
| מחפש המלצה למוסך באזור ראשל"צ לאונו (לא מורשה) | פורום הגראז' | 1 | 10-05-07 10:27 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד