![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
שלום , מה שלומכם?
כפי שהבנתי מאחד הפוסטים פה הרכב שלי הוא מהדור השני ויש לו שני רמקולים מקדימה שהם 6.5 ושניים אחוריים של 4. רציתי לשאול מה כדאי לקנות? כלומר איזה רמקולים באמת שווים שיתנו חווית נסיעה מעולה? האם צריך מגבר? עומד ברשותי תקציב של 1200 ש"ח לכל היותר. תודה לעוזרים~! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat punto sx
|
לגבי המידות לרכב שלך אני לא בטוח אבל תעשה עוד איזה חיפוש ברשת או שמישו כבר יאשר את זה פה בפורום.
לגבי סוג הרמקולים יש לי כבר יותר מה להגיד... כמו בכל תחום יש רמות שונות ומחירים שונים. אם הפנל שלך באיכות סבירה לא הייתי מציע לך בשלב זה להוסיף מגבר. מגבר בטווח המחירים הזה לא יוסיף לך איכות הוא יוסיף עוצמה. גם הרדיו דיסק שלך ברכב הוא מגבר פשוט קטן יותר. המגבר הפנימי של רדיו דיסק טוב ייתן איכות סאונד טובה יותר ממגבר חיצוני פשוט שיוסיף בעיקר עוצמה כאמור. השאלה מה אתה מחפש עוצמה או איכות. אני הייתי ממליץ לך בשלב זה להחליף את הרמקולים בלבד. זוג רמקולים באיכות טובה יעלו בין 250 ל500 שקל. במידה ותרצה בעתיד להוסיף מגבר זה תמיד אפשרי. קודם כל מראש הכי חשוב שתגדיר לךעצמך בידיוק מה הציפיות מהמערכת ואז אני כבר יוכל להיות הרבה יותר ספציפי לגבי חברות ודגמים. בהצלחה ואשמח לעזור לך בהמשך גיא. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
צטט:
![]() יש לי פאנל מיושן ותקוע של JVC(?) שכל פעם תוקע לי דיסקים.. אחרי ההסבר שלך אני מבין שהפאנל הוא זה שנותן איכות יותר טובה אז ככל הנראה אלך בכיוון של פאנל וסט רמקולים.(קדמי ואחורי) השאלה של איזה חברה? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
הפאנל נותן איכות יותר טובה בטווח המחירים הזה למען חידוד הדברים.
איך אתה מתקין לבד או אצל מישהו? אם אתה מתקין לבד או שיש לל חבר שיתקין לך אני פשוט יעשה הסתכלות קצרה בזאפ וישלוף לך משם 2 סטים של רמקולים ורדיו דיסק טוב בהתאם לתקציב שלך ואז תזמיןו משם.(מומלץ) אם אתה מתקין אצל מישו פשוט תכתוב פה בפורום מה יש לו להציע לך ואני יגיד לך מה הכי כדאי. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
צטט:
במידה והוא לא יוכל להתקין, ישנה אפשרות שאני אקח את הרמקולים אל מישהו שיתקין לי אותם במחיר סביר.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
רדיו דיסק:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=814333 אני מאוד ממליץ על פיוניר. לדגם הזה ספציפית יש מאפיינים שטוב שיהיה כמ כניסת AUX קדימה, שתי יציאות למגבר מאחורה במידה ובעתיד תרצה להשתדרג קצת למגברים. שליטה והטענה של אייפוד. וגם מחיר טוב(420 בחנות הכי זולה) רדמולים קדימה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729842 זה סט קומפוננט של JBL עברתי על הנתונים של הדגם והם מצויינים ביחס למחיר (400 שקל בחנות הכי זולה) לדעתי עדיף כבר לשים קומפוננט מאותה סיבה שאם בעתיד תרצה להוסיף מגברים הקומפוננט יעבוד יותר טוב איתם ואתה מרוויח גם את הטוויטרים שהם איכותיים. רמקולים אחורה: בקשר לרמקולים אחורה לדעתי בטווח מחירים האופציה הכי טובה יהיה לוותר על ה4 אינטש הקטנים מאחורה ובמקומם לשים רמקולים 6X 9 במגש האחורי רמקולים 4 אינטש לא ייתנו עוצמה מספקת.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729845 המחיר שלהם 321 בחנות הזולה ביותר, זה רמקול מצויין עם איכות ועוצמה גבוהים ובתמורה טובה לכסף שזה הכי חשוב ![]() סה"כ ביחד אנחנו אפילו בקצת פחות מהתקציב שלך 1200 התוצאה תהיה לא רעה בכלל! |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט פונטו 2001 רמקולים קדמיים. | samnet | אודיו | 0 | 11-08-12 21:45 |
| רמקולים 3.5" לפיאט פונטו דור ראשון | zevikha200 | אודיו | 1 | 10-09-11 22:43 |
| מחפש ווילון אחורי לפיאט פונטו ספייס שנת 2001 | avioved | קניה | 13 | 30-08-10 16:24 |
| כמה אינץ יש ברמקולים קידמיים לפיאט פונטו ספייס | lavii | אודיו | 2 | 09-05-10 18:12 |
| מתלבט בקשר לפיאט פונטו ספייס שנת 2001 | גל סבג | יעוץ ברכישת רכב | 17 | 12-08-08 00:17 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד