![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
מפגש מועדון פיאט - 16.9.2005
שלום לכולם,
אני שמח להודיע על מפגש המועדון שמתוכנן להתקיים ביום ו' 16.9.2005, באיזור המרכז. פרטים נוספים ינתנו במועד מאוחר יותר, אנחנו כרגע במגעים לגבי המיקום ואופי המפגש - יש למה לצפות !!! בברכה, גילי. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
מפגש
כבר רשמתי ביומן ובלוח שנה.
להתראות - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
גם אני רשמתי לעצמי
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
היות וטרם נקבע מקום,אשמח לשמוע כי מקום המפגש נקבע ל"צפון" איזור המרכז כמו נתניה וזאת ע"מ להקל על הצפוניים שבאים מחיפה וצפונה.
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
בגלל זה אני עדיין גם לא הגבתי, בגלל שאני לא יודע היכן יתקיים המפגש.
אם מדובר במרכז הארץ כדוגמת הערים תל אביב והסביבה או אפילו ירושלים והסביבה יש סיכוי קלוש שכל אלה שגרים בצפון הארץ יגיעו. מדובר בהוצאה אדירה של דלק, זמן וכ'. |
|
|
#6 |
|
Guest
|
מצטער,אני לא אגיע.לאלה ששואלים למה אני אפרט:
א)כבר אין לי את הדאקמוביל האהוב שלי,לאלה ממכם שזוכרים איבדתי אותו בתאונה.וזה לא לעניין לבוא עם קנגו למפגש פיאט... ב)וגם אם הייתי מחליט לבוא עם הקנגו-אני כנראה נכנס לשלילה בתחילת ספטמבר.ככה שזה פשוט לא יצא וחבל.באמת נהניתי במפגש הקודם וכנראה הייתי בא עם הקנגו בכל זאת... אגב לשלילה אין קשר לתאונה אלא לעבירת מהירות מיולי 2004(סחבת ממשלתית.מה אני אגיד לכם?...) בכל מקרה,מקווה שתהנו,ולא לשכוח להעלות תמונות שנדע מה הפסדנו! |
|
|
#7 | |
|
Guest
|
צטט:
מרכז הכי טוב והכי נוח לכולם והכי שווה אני מירושלים וממש לא נוח לי להגיע עד הצפון.. עד ת"א קשה לי אז עד הצפון זה כבר לינץ'! מקווה שהמפגש יהיה במרכז ומקווה להגיע
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
תומיunoturbo
תיהיו קצת בוגרים אני בטוח שכול רוצים שבכול הארץ ישמעו על המועדון שלנו ולכן צריך שכולם יגיעו לא משנה מאיפה אתם בארץ ואיפה יתקיים המיפגש ולא משנה אם יש לך רנו קנגו או ברלינגו כי צריך שיהיו גם הרבה אנשים לא רק רכבים ובקיצור מי שבאמת חשוב לו המיפגשים ושהאתר הזה יתחיל באמת להיתקדם יגיע גם בקטנוע 50 סמק אני מהדרום וגם אם המיפגש יהיה בצפון אני מגיע ביייייייייייייייייי
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
מצטער, אבל אני יודע שאני לא אבוא, טרחתי והגעתי לנתניה, למרות שהיה נחמד
לא נראה לי שאני אסע עד לתל אביב, או ירושלים לצורך זה. אז כל עוד זה לא מתוכנן לצפון, אני רוצה שמישהו ידאג לסקר |
|
|
#10 | |
|
Guest
|
צטט:
גם אני טרחתי והגעתי לנתניה, נסעתי כ- 50 ק"מ לכל כיוון שזה אומר שנסעתי באותו יום 100 ק"מ, היה נחמד מאוד, אנשים נחמדים ועידו התקין לי את הרדיו דיסק אפילו אבל לא נראה לי שאני אסע עד לת"א, ירושלים והסביבה. נא לפתוח סקר.. |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד