![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
מועדון פיאט בהרכבו המצומצם.
שלום לקוראי האתר ולמנהליו!
ראשית כאורח שהיה פעם ראשונה במפגש האחרון בשבת צרם לי הנושא ,אני חושב שלפחות מנהל האתר היית אמור להציג את עצמיך ,ולא רק בכדי שיתנוסס לי על רכבי דגל של פיאט ,מה עוד שאתה עצמך לא טרחת לשים אותו על ריכבך הצהוב ויכולת לומר מספר מילים אני גם מכיר מועדונים אחרים ושם כשמגיע מישהו חדש שלא מזוהה נהוג גם להכירו. שנית,צורת הנהיגה של חלק מהנוהגים לא התאימה אלי ,נכון שכל אחד רוצה להראות מה ההספק של מכוניתו וכמה היא מהירה ,אולם לא במחיר של סיכון חיי אדם וגם לא הקטן בניהם.צורת הנהיגה היתה לרועץ. אני מאחל לכם הצלחה בהמשך וטיפ קטן ,להמשך במפגש הבא אני מציע שכל אחד יזדהה כי נראה לי שבקצב הזה מספר המשתתפים יקטן , ומשהו אישי .... יש אימרה שגורסת אם נהנת ספר לחבריך ואם לא ספר לנו. האמת שהתאכזבתי. ציפיתי ליותר. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
שלום חנן!
צר לי שהתאכזבת מהטיול - האמת המרה היא שאנחנו כבר פשוט מכירים אחד את השני, אז כל פעם להציג את עצמינו התחיל להיות מיותר. אני מצטער שלא הקדשנו יותר תשומת לב להיכרות עם החבר'ה החדשים (אתה, הרוסי ועוד כמה) אבל לקחנו את זה לתשומת ליבנו. בעל הרכב הצהוב הוא גדעון, בקופה האדומה ישבו ניר וגילי, ובאונו האדומה ישבתי אנוכי (אביעד). לגבי הנהיגה של חלק מהאנשים (אני חושב שכולם יודעים לאיזה חלק אתה מתכוון) אז כן. הם קצת השתוללו מעבר לנדרש, ואני בטוח שבעתיד הם ייזהרו קצת יותר ![]() אם יש לך עוד השגות, הצעות, רעיונות לשיפור וכו' נשמח לשמוע ממך, ואני מקווה שנראה אותך גם בפעילויות בעתיד (הבאה מתקיימת בתשיעי לפברואר), וגם פעיל יותר באתר ![]() וכמובן שתספר לחבריך... |
|
|
#3 | |
|
Guest
|
צטט:
מי אלו |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
ד"א בזכות זה הצילומים יצוא מאד טובים
כנראה היום אני יעביר אותם לניר לביצוע עריכה . |
|
|
#5 |
|
Guest
|
מן הסתם הצילומים יצאו טובים, אבל תחשוב לרגע איזה מין תדמית זה משדר...
ויותר מזה, זה מעודד אנשים שאין להם מיומנות לנסות גם כן, והכביש הוא לא מקום לנסות את זה - כי יש בו רכבים נוספים, רוכבי אופניים, עזים ושאר ירקות ![]() בוא לג'ימקנה! |
|
|
#6 |
|
Guest
|
תגובה
שלום חנן..
כמו אביעד , צר לי שכך הדברים בעיניך. אומרים שרושם ראשוני קובע, אבל אתה מבסס עובדות על אירועים נקודתיים ומפספס לחלוטין את העובדה, שלמרות הצטרפותם של אנשים חדשים מידי פעם, אנו שמים דגש עקבי על גיבוש. בין אם זה אירועים, נסיעות או כל דבר אחר. מובן שחבר חדש יחוש מעט אאוטטסיידר.. ולקחנו לתשומת לבנו. לגביי הנהיגה. עוד לפני הנסיעה אמרתי מספר פעמים, שמי שרוצה לנהוג על גבול המגבלות זו אחריותו האישית בלבד. אני לא יודע מה נחשב בעיניך נהיגה פרועה, גם כאן מדובר בסוג של התנסויות ובמהות הכלי שלך. קיים הבדל מהותי בין נהיגה ספורטיבית להשתוללות גרידא המסכנת נהגים אחרים ועוברי אורח. דבר כזה אנו מגנים בכל תוקף, ולמעט אתה, לא שמעתי מאף חבר על נהיגה בלתי הולמת בעליל. מובן שפה ושם קורים דברים שלא צריכים לקרות, אבל החריג רחוק מהכלל. אף אחד כאן לא בתחרות מול חברו. זה גם לא העניין. כבישי נהיגה טהורים הם דבר נדיר בארצנו , וכשבידך כלי תחבורה מהנה, [ובטח אם אתה חבר במועדון רכב למען השם] אתה מנצל אותו מעבר לשימוש המיובש על בסיס יום-יומי. אחרת , מה הטעם? מקווה שבפעמים הבאות לא תחזור כל כך מאוכזב.. |
|
|
#7 |
|
Guest
|
איני מנהל האתר, זה ראשית, אני מודרטור בפורום, וחבר מועדון כמו כל אחד אחר כאן.
שנית, לא התנוסס דגל מעל רכבי הצהוב מפני ששני אלו שנמצאים ברשותי נשכחו בבית עקב זירוז על הבוקר. שלישית, אני לא חושב שמה שנעשה שם שיך לקטגורית השתוללות. כמו שרשם ניר, מראש אמרנו שאנחונ נוסעים לאיזור שבו נמצאים כבישים המאפשרים להנות קצת מהרכב. אני מתנצל אם אני אחראי לאי הנוחות שנגרמה לך. רק בוא נזכור שאתה גם לא הצגת את עצמך, או לפחות ניגשת אל גילי וביקשת היכרות קלה. שוב, קבל את התנצלותי, ואשמח אם נוכל לפתוח דף חדש אם אכן נגרם עוול כלשהו. |
|
|
#8 |
|
Guest
|
נהיגה פרועה
ללא כל צל של ספק נהיגה על השוליים ועקיפה מעבר לקו לבן רציף זה נהיגה פרועה ומסוכנת ולא אכפת לי אם מישהוא רוצה להתאבד, אבל הוא עלול לפגוע או להרוג חפים מפשע אחרים.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
מצטרף בהחלט לדבריו של רפי לין
ללא כל ספק בכלל נהיגה מעבר לשוליים וחציית פס לבן רצוף הוא פשע שיכול לגרום למות חפים משפע ולתאונה קשה!
אם מישהו רוצה להתאבד שיהיה לו לבריאות אבל אין לו את הזכות לסכן חייהם של אחרים ולא ראיתי כל הגיון שפוי בחציית פס לבן רצוף וסיכון חיי אדם צודק רפי לין בכל מילה שאמר. אני חושב שמשהו במיפגש הנ"ל שכרגע לא יכול להצביע עליו בספציפיות לא היה תקין (מתייחס לדבריו של חנן) אני חושב שהמיפגש לא היה בצורה מסודרת.. בהחלט היה צורך לעשות הכרות בין אלה שלא מכירים (ומסתבר שיש כאלה) המקומות בהם נסענו אכן היו יפים אבל במגבלות הרכב (הפשוט לעומת המטוסים כאן) שלי נאלצתי לנסוע לאט בקטעים מסויימים וכנהג משאית במקצועי שמבלה 12 שעות על ההגה כל יום אני גם בשיגרה נוהג לנסוע על פי תנאי הדרך ולא נוהג למהר לשום מקום. |
|
|
#10 |
|
Guest
|
מנהגי השיירה ידועים הייטב לכולם אני מאמין.
אם יצא לך לשים לב, אני הייתי מאסף (גם בטיול הקודם). למה אני מאסף? בגלל שאני סומך על עצמי לבצע את העבודה כמו שצריך. אתה לא צריך לשאול את גילי כמה תקשורת הייתה ביננו בקשר ובפלאפון. גם בקטעים שהשיירה הייתה שלמה, וגם בקטעים שהיו נתקים. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד