![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מיכל של המים
שלום אנשים,
לפני בערך שנה וחצי כשקניתי את הרכב ביצעתי ריקון ושטיפה של המיכל של המים ומאז אני משתמש במים ירוקים של פרסטון. בזמן האחרון שמתי לב כשאני פותח את המכסה יש כמו חומר חום כזה במיכל בצבע של בוץ כזה האם זה מעיד על משהו?? האם זה אומר שצריך שוב לבצע שטיפה של הכל ולמלא מים חדשים? זה משהו קריטי שיכול להזיק?? תודה לכולם ושתהיה שבת שלום |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
שתי סיבות יכולות לגרום למצב שתיארת.
א. חלודה בתוך הבלוק. נגד החלודה בבלוק לא יעזור לך דבר. ברוב המנועים יש חלודה. אבל לא יזיק לנקות את המיכל מידי פעם. ב. מעבר שמן למים. בדוק אם חסר לך שמן מנוע. בנוסף כאשר הרכב קר מלא עד הסוף את המיכל והמתין 5 דקות, טבול שתי אצבעות במיכל. שפשף את האצבעות האחת בשנייה ובדוק אם הם שומניות. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
האם יש חוסר שמן מנוע או מי רדיאטור?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
נמק והסביר מה הקשר לחוסר מים.
דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
כמה חלודה יוצאת בניקוי הרדיאטור לבד .
אם אתה פדנט הכנס חומר לניקוי מערכת הרדיאטור לאחר מכן הוצא את הרדיאטור ואת הטרמוסטט העבר צינור בלחץ ותראה איזה גיפה יצא משם לאחר מכן שם פראפאלו לפי הוראות היצרן. מנסיון ויתקן אותי דוד פרסטון גורם לפתיחת צנרת וראדיטורים ישנים |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
יאיר בוקר טוב איש יקר.
לא ידוע לי האם פרסטון גורם לפתיחת צנרת וראדיטורים ישנים. אם הייתי משוכנע בכך, הייתי עושה ניקוי לרדיאטורים עם פרסטון. ביחס למזגן, אם הדליפה מהמאייד בתוך האוטו. לא משתלם לפרק. כבר כתבתי שיש חומר שמחדירים לגז והוא משדרג גומיות וסותם דליפות. את החומר ניסתי כבר על 5 מכוניות, אחד מהם הוא חבר פורום. לפני 4 חודשים. כל פעם שהוא מצלצל אלי, אני חושב לעצמי, אוי "המזגן שוב דולף". ברוך השם עדיין לא קרה. דוד.
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
צטט:
אני חייב לציין שבדקתי שמן ולא חסר הכל בסדר בנוסף עשיתי טיפול 10 לרכב לפני חודשיים בערך ואמרתי למוסכניק שיבדוק את העניין ואם צריך שיבצע שטיפה הוא לא ביצע אמר שזה לא נורא. אבל זה ניראה לי ממש מוזר שכל החלק העליון של הצינור עם חום כזה בדפנות אגב זה דבר שלא היה לי בהתחלה כשקניתי את הרכב לפני שנתיים האם זה משהו שניראה לכם מזיק?? שווה לקחת למוסך או לעשות משהו בנידון?? ושאלה נוספת שקצת לא קשורה המזגן שלי לפני חודשיים הפסיק לקרר הלכתי לחשלמאי והוא מילא לי גז והכל היה בסדר עכשיו כעבור חודשים שוב הרכב לא מקרר יש אולי רעיונות הסיבה היחידה שאני מפחד לקחת לחשמלאי שלא יקרעו אותי בכסף אני יודע שבד"כ מזגן זה משהו יקר אתם חושבים שאני יכול לצאת מהמצב הזה בזול יחסית?? תודה לכולם ושבת שלום ומבורכת |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
צריך לבדוק דליפה של גז ע"י מילוי גז בצבע ואז רואים מהיכן הדליפה
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
גדול פעם ראשונה שאני שומע על ניקוי רדיאטור באקונומיקה
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלה לגביי החלפה של קלאץ ובעיה כללית של המים... | eldads | פונטו - טכני | 0 | 21-07-10 15:46 |
| האוטו מבריח שמן למיכל המים.. | fadi_fbm | בראבו - טכני | 6 | 11-01-10 17:07 |
| נגמרו המים של הרדיטור בפחות מחודשיים | kadosh1 | פונטו - טכני | 8 | 31-05-09 00:28 |
| קורוזיה על משאבת המים... | Punto03 | פונטו - טכני | 10 | 25-03-08 01:42 |
| פונטו S75 - מיכל מיים | פורום הגראז' | 2 | 06-03-07 08:18 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד