![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
התצוגה הדיגיטאלית בלוח השעונים , מה אומרים כל הנתונים ?
היי.
בעקבות הפתרון המהיר של בעייתי האחרונה (מחר אני הולך לנקות בית מצערת...) הנה שאלה שעולה במוחי פעמים רבות בזמן נסיעה. לוח השעונים בפונטו ספייס ELX כולל תצוגה דיגיטאלית בה יש בין השאר את הקילומטרג' הכללי של הרכב . אז הנה השאלה : מה אומרים כל הנתונים האחרים ? מהירות ממוצעת ? צריכת דלק ממוצעת ? מה עוד ? האם אפשר לאפס חלק מן הנתונים הנ"ל ? ואיך????? תודה על העזרה. יריב נ.ב בעקבות הרכישה של הפונטו שלי, וההתלהבות ממנה... רכשתי באיביי את דיסק הנתונים של הרכב : הוא כולל סרטוטים על מערכת החשמל , מנוע, חלקי גוף הרכב , איך מפרקים ואיך מרכיבים ועוד . איך אני יכול לעזור בנושא ? |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
כמה זמן המנוע פועל מאז האיפוס האחרון - XX:YY
צריכת דלק ממוצעת - km\l קילומטראז כללי ולאחריו קילומטראז' מאז האיפוס האחרון. מהירות ממוצעת. כמה נשאר עוד ליסוע על הדלק שבמיכל (לא מדוייק!) - מסומן ב- A. אני לא זוכר בע"פ מה יש עוד שם ולא את הסדר פרט לקילומטראז'. בין הנתונים אתה עובר על ידי הכפתורים שנמצאים מימין ללוח השעונים - אם אני לא טועה הכפתור התחתון הוא לכיוון השעון (מסומן ב- h) והעליון למעבר בין התפריטים. לחיצה ארוכה על הכפתור הזה כאשר אתה בתצוגה של קילומטראז' זמני (הנתון שאחריי הקילומטראז' הכללי) תאפס את הנתונים שניתנים לאיפוס. לגבי ה- CD שקנית: תכין 600 עותקים ושלח לנו..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
1. איך מאפסים את הנתונים הנ"ל ?
2. אני עובד על דרך יותר מהירה לתת לכם את הדיסק. נשתמע בעוד שעה בערך. |
![]() |
#4 |
Guest
|
תקרא שוב את ההודעה שלי - קטע האיפוס מודגש בכחול
|